2777
2789
عنوان

همین الان کجا و در چه حالی که اومدی نی نی سایت ⁉️😀

| مشاهده متن کامل بحث + 3253 بازدید | 288 پست
دوتا اسکلللللللللللللللللل بیکار افتادیم کف سایتتتتتتتتتتتتتت

بی تر ادب چرا جمع میبندی خا 😂😂😂

انقدرم فعالی و تند تند تایپ میکنی که توجه کردم اصلا از ایموجی استفاده نمیکنی 😂

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امتحان دارم... هیچییی نخوندم صفرررم... چون فکر یکی نمیذاره کاری انجام بدم ... اعصابمن خراااابه

بحون دیوونه فردا میاد آشتی میکنین ولی امتحانه دیگه خراب شده رفته.. 

بی تر ادب چرا جمع میبندی خا 😂😂😂انقدرم فعالی و تند تند تایپ میکنی که توجه کردم اصلا از ایموجی استف ...

اشتباه اشتباه   من استیکرام نمیاد خرابه عاسیسمممم خخخ

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

تاپییک آخرم بخونید هم شرح حالمو گفتم هم کمک میخوام 😔💔

میگذره، عادت میکنی عزیزم

بهش به عنوان تغییر مسیر با یک دید مثبت نگاه کن

استرس نداشته باش. خدا بزرگه 

اومدم خونه بابام مامانم خونه نیست باباجون و دخترم دارم آجیل میخورن و کلیپ طنز میبینن منم کنار بخاری ...

تو این هوا کنار بخاری و چای و خونه بابا خیلی میچسبه 

نوش جان 

به به مصی جون چخبرا دوران عقد خوش میگذره؟ 😁🤭

😍💖

عزیزم

بله خداروشکر😍😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عاشق برنج وغذای گوشتیهدوست دارم سنگ‌تموم براش بزارمامروز کلی خوراکی گرفتم که شب تاصبح بیداریم باهم ب ...

خوش به حال جفتتون پس غبطه خوردممم 😁🤭

برگه باید صحیح کنم خستمهنمیدونم برم سوپر مارکت یا بگم اسنپ بیاره یه شکلات تلخ میخوام فقط😭🤔

برا یدونه شکلات تلخ اسنپ نگیر دیگه، خودت برو سوپر مارکت یه هواییم بهت میخوره خستگیت در میره حال و هوات عوض میشه بعد بیا تصحیح کن