2777
2789
عنوان

دخترایی که ساپورت میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به هرحال طرف براش پروشیر میخوره قوت میگیره😂کرکای ادم میریزه بخاطر چنین چیزایی طرف لاس میزنه

😂 

اره دیگه برای شارژم لاس میزنن چ برسه به این

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

پسرا هم دخترا و زنارو میتیغن یا کلاهببرداری میکنن چرا همیشه فقط کار دخترا بده هردو روبگید

چون پسرا محیط کاریو فاسد نمیکنن . فوقش یه اکانت دخترونه بزنن شارژ بگیرن. امان از دختراااا خودت که خبر داری

چون پسرا محیط کاریو فاسد نمیکنن . فوقش یه اکانت دخترونه بزنن شارژ بگیرن. امان از دختراااا خودت که خب ...

پسرا فاسد نمیکنن حالت خوبه ؟ مردسالاری معزتو شستشو داده که مردا مثلا خوبن زنا بد 

الان این دختر سن کم که اسی میگه با کی رفته تو رابطه با یمرد سن خر اونطرف هم ی مرد متاهل یا مجرد سن بالاست پس هردو دارن یکاری و میکنن 

پسرا فاسد نمیکنن حالت خوبه ؟ مردسالاری معزتو شستشو داده که مردا مثلا خوبن زنا بد الان این دختر سن کم ...

این دختران که وقتی شوگر میزنن فاز قدرتمندی برمیدارن خودشونو یه سرو گردن از بقیه بالاتر میبینن. پسرا که کاری به این خاله زنک بازیا ندارن.