2777
2789
یه چیزی بگم؟آخه با اون تیپ ضایعی که ما میریم اداره کی خوشش میاد؟بدون هیچ آرایشی و حجاب کامل و چادر و ...

اتفاقا من خودمم پانشجومعلمم. با چادر بیشترنگاه میکننا

ولی نخ بده بخادت میگیره

آره ... پیج اینستاشو دیدم و ... حلقه و اینا هم نداره و .. کلا مشخصه متاهل نیست ... اگر بود که حتی به ...

خب پس پیشنهاد من اینه به بهانه ی مشاوره و این چیزا نزدیکش بشی علاقشو جلب کنی تا خودش بهت پیشنهاد بده 

مردها عاشق اینن که بدست بیارن اونجوری براشون خیلی ارزشمندتره تا اینکه زن برای به دست اوردنشون تلاش کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا من خودمم پانشجومعلمم. با چادر بیشترنگاه میکنناولی نخ بده بخادت میگیره

من اصلاااا نخ دادن بلد نیستم😂💔 اصلااااا تا حالا دوس پسر نداشتم و... خودمم اینقدررر غرور دارم که بهش اعتراف نکنم.... 🥲

ولی دوس داشتم حسم دو طرفه بود... این شانس ما بود دیگه ... 💔💔💔

من اصلاااا نخ دادن بلد نیستم😂💔 اصلااااا تا حالا دوس پسر نداشتم و... خودمم اینقدررر غرور دارم که به ...

اینستاگرام فالوش کن عکسای جذاب از خودت استوری کن با لباسایی که بیرون از محیط کار میپوشی منظورم لباس باز نیست هااا اما اونم راه خوبیه من با همسرم همینجوری اشنا شدم 😁

خب پس پیشنهاد من اینه به بهانه ی مشاوره و این چیزا نزدیکش بشی علاقشو جلب کنی تا خودش بهت پیشنهاد بده ...

نمیدونم چیکار کنم... یکی میگه فراموشش کن ... یکی میگه تلاش کن .. شما بودی چیکار میکردی؟ بعد اصلا برم مشاوره چی بگم بهش ؟ مثلا بگم افسردگی دارم و ... 

نمیدونم چیکار کنم... یکی میگه فراموشش کن ... یکی میگه تلاش کن .. شما بودی چیکار میکردی؟ بعد اصلا برم ...

نه وقتی متاهل نیست چرا باید ازش بگذری و فراموشش کنی؟؟؟

زرنگ باش با سیاست و نقشه ای که مو لا درزش نره رفتار کن

با اعتماد بنفس رفتار و صحبت کن

خوشرو و خوش انرژی باش

یه دختری که عاقله خوشروئه و سنجیده و عاقلانه و با اعتماد بنفس صحبت میکنه 

حتی اگه اینجپر نیستی روی خودت کار کن و اینجور وانمود کن 

یه جوری وانمود کن انگار دختر هدفمند و مثبت نگری هستی

نه چرا بری بگی افسرده ای وقتی نیستی؟

کی جذب یه ادم افسرده میشه که فقط میخواد از زمین و زمان غر بزنه و بناله ؟ 

خودت جذب همچین ادمی میشی ایا ؟!

وقتی برای مشاوره پیشش رفتی یه موضوع رو مطرح کن که جذابیت داشته باشه

مثلا بگو من فلان اهداف رو دارم احساس کردم نیاز به مشاوره دارم که بتونم راهنمایی بشم که چطور بهشون برسم 

اهداف والا و واقعیت بهش بگو