2777
2789
عنوان

حرفای مردم چقدرش درسته به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 90 پست
نه مردم عادی شنیدم میشه کل چیزایی که تو تایپک گفتم رو بخونی ببینی چقد درسته به نظرت

خوندم نظری نمی تونم بدم واقعا.

ولی اینو بدون مردم اینقدر بی دین و ایمان شدن و از خدا نمی ترسن که خیلی راحت تهمت ناموسی هم میزنن

اگر این مرد نقش تعین کننده ای برات داره برو تحقیق، همون محل کارش که میگن زن میاره ببین کیه و چیه

اگر مرد مهمی تو زندگیت نیس از یه گوش بشنو یه گوش دروازه

درسته اما خب دیگه اون خانوم احتمالا قراره باهاش ازدواج کنه ک انقد حضور داره تو زندگیش

حانومه حلقه داشت تا جایی که میدونم فقط محل کاره 

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوندم نظری نمی تونم بدم واقعا.ولی اینو بدون مردم اینقدر بی دین و ایمان شدن و از خدا نمی ترسن که خیلی ...

دوسش دارم 

یه زن بود اونجا حلقه داشت خودم رفتم دیدم به عنوان کار آموز بود کنارش انکار 

تازه جلو اون منو خیلی تحویل گرفت شماره گرفت و.. آدم جلو زنش این کارارو میکنه؟

نه بابا حرف چرندم زیاد میگن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بله. فقط کافیه یکنفر دشمنی کنه و خدا نشناس باشخدا لعنت کنه تا قیامت کسی رو که با آبروی مردم بازی میک ...

کاش اینبارم حرف مردم باشه 

برام دعا کن