من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من خودم نظرم ۲ تا ۵ هست چون به نظرم خیلی پخته میشه و نمیتونه شیطنتای سن منو درک کنه و گذروندهولی مام ...
بعضی مردها ک سنشون بالاس عاشق شیطنت های دختربچهان برای همین سراغ زن سن کمتر میرن ....من خودمم اگه مرد بودم بی شک ی زن ک ده سال کوچکتر از خودمه میگرفتم😂
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
کجا این سوال رو میپرسی؟ اینجا؟ که همه گدا گشنه ی پول هستن و فتیش شوگرددی و خونه پدری گرسنه ی پول و بدون محبت پدری بزرگ با نون و رب بزرگ شدن و فتیش سن بالا رو به پختگی و … توجیه میکنن؟
بعضی مردها ک سنشون بالاس عاشق شیطنت های دختربچهان برای همین سراغ زن سن کمتر میرن ....من خودمم اگه مر ...
خانما تو هر سنی شیطنت دارند مهم اینکه طرفشون بشاش و سرزنده باشه آقایون زود کسل میشن طبق آمار سن امید به زندگی در خانما به نسبت آقایون بیشتره.بعدم دختر بچه وقت ازدواجش نیست اونیکه دختر بچه برا زندگی مشترک میخواد بیماره!
به مردی که سمت دختر خیلی سن پایینتر از خودش میره حس خوبی ندارم