2777
2789

سلام 

بستگی به استفاده هم داره مثلا من کارمندم پس مانتو برام خیلی استفاده داره و البته تکراری هم دوست ندارم پس مانتو زیاد می‌خرم گاها بخاطر ست کردن مانتو مجبورم کیف یا کفش هم بخرم اما در طی سال‌ها رنگ های اصلی کیف و کفش و ساعت رو خریدم و معمولا خریدم دائما ماننوه

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
نه بابا کجا لاکچریم من یه زمانی هیچی نمیخریدم جمع میکردم طلا میخریدم اما دیگه خسته شدم چقدز خودمو زج ...

خوب میکنی عزیزم . منم پولشو دارم در حد معمول بتونم خرید کنم ولی خرج چیزای دیگه میکنم کاش منم دل شما رو داشتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگ وضع مالیتون خوبه و شوهراتونم کاریتون ندارن چرا نخرید

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
دقیقا این منم ک زیاد لباس نمیخرم. چون همیشه لباسام مرتب و منظم و سالم هستن هرماه پول لباسو دادم تیکه ...

چقدر سطحی هستین:// چرا بقیه باید بخاطر یه تیکه طلای شما چشمشون در بیاد://

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم

اگ وضع مالیتون خوبه و شوهراتونم کاریتون ندارن چرا نخرید

نه بابا شوهرم خسیسه 

همش میگه بشین پا گوشی تو سایتا لباس وقت تلف کن پول حروم کن ،زن مردم میرن کلی کلاس کار مفیدی چیژی یاد میگیرن

نه بابا کجا لاکچریم من یه زمانی هیچی نمیخریدم جمع میکردم طلا میخریدم اما دیگه خسته شدم چقدز خودمو زج ...

هر چیزی در حد و‌ اندازه خوبه پس انداز به حدش پوشاک به حدش خوراک هم به حدش و البته لذت و‌ارامش از همه مهمتر

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
نه بابا شوهرم خسیسه همش میگه بشین پا گوشی تو سایتا لباس وقت تلف کن پول حروم کن ،زن مردم میرن کلی کلا ...

من شوهرم خسیس نیست اما پول داشته باشه لباس نمیخره عید ب عید و وقتایی ک واقعا نیازم باشه میخره میگ از لباس جمع کردن متنفرم بجاش طلا میگیره

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.