2777
2789
دقیقا این منم ک زیاد لباس نمیخرم. چون همیشه لباسام مرتب و منظم و سالم هستن هرماه پول لباسو دادم تیکه ...

بهترین کار

ادم قطره قطره جمع میکنه پس فردا ماشین خوبی میخره

مسافرت خوبی میره 

همه چیز لباس نیست

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من قبلنا زیاد نمیگرفتم ولی ی چند وقته ب خودم بیشتر اهمیت میدم و اینکه اگه یکبارگی خرید کنی خوب فشار میاد ب آدم ولی اگه ماهی یکی دو تیکه بخری همیشه لباس خوب داری ولی با زیاده روی هم مخالف م 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترک نکردم 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

خوب ماهی ۷۰۰تومن میدی شلوار کمه؟تازه ه ماه میخری،من امسال یه دونه شلوار قسطی خریدم ۶۰۰تومن هنوزقسطشو ...

ای بابا عزیزم انقدر وضعیت اقتصادی بدی برامون ساختن که واسه هفتصد تومن دادن واسه پوشاک و نیازای اولیه باید فکر و ذکر پیدا کنیم

بر باعث و بانیش لعنت

نه والا کم نیست، زیادم هست، همین شلوارا قبلا دویست سیصد نهایت چهارصد بودن توی پاساژا، اونم نه شونصد سال پیش، همین دوسه سال پیش

یا بوت هایی که خریدم جدیدا هرکدوم بالای فلان قدر رو قبلا من نهایت دویست سیصد میخریدم، بازم نه شونصد سال پیش! همین سه چهارسال پیش

تورم داره بیداد میکنه

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️

خب علاقته نه بد نیست

منم هرماه محصول پوستی میخرم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چقدر همگی لاکچری اند ماشاالله من سالی یک بار هم مانتوشلوار نمیخرم😁

نه بابا کجا لاکچریم 

من یه زمانی هیچی نمیخریدم جمع میکردم طلا میخریدم اما دیگه خسته شدم چقدز خودمو زجر میدادم😐

دوستدارم اونطور که همیشه میخوام هر چی خوشم اومد بخرم 

به نظرم با این وضعیت اقتصادی موندن تو ایران وقت تلف کردنه هیچ کاری نمی شه کرد باید برید کشور دیگه مث ...

قرار هست بزیم اما زمینمون فرووش نرفته فعلا اگ فروش بره میریم

هر ماه 🙄.مگه لباس میخری اون یک ماه کامل فقط همون لباس رو میپوشی که دوباره میری لباس میخری؟یا خدا!بیچاره شوهراتون.جق دارن بعضی شوهرا به زور به خانمشون پول بدن،بعضی زنها مثل بچه ها که فقط دنبال چیپس و پفکن و دخل و خرج و پس انداز و زندگی حالیشون نیست،رفتار میکنن