2777
2789
عنوان

حس میکنم دعانویس چرته😐

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 91 پست
منم یه مدت هرچی فکرمیکردم اتفاق میافتاد جوری که خانوادم میخواستن کاری کنن بهم میگفتن چیکارکنیم حتی ح ...

خیلی بده من خیلی بدم میاد اصلا راضی نیستم ب این حسم

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنم دقیقا طوری میشدم ازحال میرفتم حتی دوسه نفر به شکل خاصی دیدم

🥺🥺وای

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
منم یه مدت هرچی فکرمیکردم اتفاق میافتاد جوری که خانوادم میخواستن کاری کنن بهم میگفتن چیکارکنیم حتی ح ...

چون انرژی و ارتعاش تو از اونا بالاتر بوده اونا سطح انرژیشون از تو‌کم تر بوده انرژیتو می‌خوردن پیششون میرفتی

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

آره ولی می‌دونم اونایی ک ملیونی پول میگیرن شیادن

دقیقاااا

مجازی ی کاغذ کوچیک و طرف نوشته بود ۱۰ میلیون!

جالب اینجاس هیییچ تاثیری هم نداشت

بستگی ب موکلشون هم داره

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اره خیلی تواون مدت اذیت شدم نفهمیدم براچی اینجوری میشدم

الان خوبی خدارو شکر

من که اعتقاد ندارم. کسانی هم که اعتقاد دارن دیدم چون وضع روانیشون بده مدام توهم می زنن.پس بهتره آدم ...

ببین‌اونایی‌‌ک‌اعتقاددارن‌وضعشون‌بدنیس

اون‌دعانویسا‌وضعشون‌بَده

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

دقیقاااامجازی ی کاغذ کوچیک و طرف نوشته بود ۱۰ میلیون!جالب اینجاس هیییچ تاثیری هم نداشتبستگی ب موکلشو ...

آره موکلای بعضیا مسلمون و قویه بعضیا موکلای شیطانی و ضعیف دارن ک‌کارو بدتر خراب میکنن

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

آره موکلای بعضیا مسلمون و قویه بعضیا موکلای شیطانی و ضعیف دارن ک‌کارو بدتر خراب میکنن

اره‌دقیقا‌همینه