2777
2789
عنوان

متاهلا میشه لطفابیاین به کمکتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 46 پست
ابراز ناراحتی میکنم و سفر رو کنسل میکنم. تا بدون هر حرفی هزینه ای داره. چه هزینه مادی چه معنوی. سفر ...

ابراز ناراحتی کردم اما توی فکرمه برای تنبیه اش برم مسافر اما با سکوتم زهرمارش کنم تا زمانی ک عذرخاهی نکرده

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظورم دوس دارم سفرمو برم اما یه دلم میگه بخاطر این حرفش لغوش کنم نرم اما دلم امام رضا میخاد

ما نمیدونیم دعوت بخاطر چی بوده بحرحال آدم تو عصبانیت گاهی اوقات حرفهایی میزنه که طرف مقابل رو ناراحت می‌کنه.

شما وسایل و کارهات رو انجام بده،انشااله فردا خودش میاد میگه بریم.

یه چیزی هم بگم چرا وقتی میگه برو ،میخاستی بری.

اگه قهرهای طبیعی بین زن و شوهر باشه هیچ وقت نرو تو خونه خودت باش و صحبت نکن تا آشتی،

حتما عزیزم ان شاالله سال دیگه این موقع خودت داخل صحن امام رضا باشی

ممنونننننن عزیزم مرسی تشکر ❤️تا سال دیگه خدا بزرگه من تابستون اونجا بودم سرمایش غیر قابل تحمل واسمون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ما نمیدونیم دعوت بخاطر چی بوده بحرحال آدم تو عصبانیت گاهی اوقات حرفهایی میزنه که طرف مقابل رو ناراحت ...

عزیزم فکر میکنم جوری تایپ کردم که دوستان فکر کردن میگم میخام برم خونه پدرم

اون قسمت که گفتم موندم برم یا ن منظورم سفر هس 

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

باشه فقط جمله اخر😂

به خدا 😂

برو خوش بگذرون از لحظاتت لذت ببر 

حالا وقت برای به حساب شوهر رسیدن زیاده 🧐

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
به خدا 😂برو خوش بگذرون از لحظاتت لذت ببر حالا وقت برای به حساب شوهر رسیدن زیاده 🧐

توی مسافرت حسابشو میرسم اونم با سکوت مطلق🙃تازمانی که عذرخاهی کنه

عزیزم فکر میکنم جوری تایپ کردم که دوستان فکر کردن میگم میخام برم خونه پدرماون قسمت که گفتم موندم برم ...

کلا هروقت ناراحت شدی نرو خونه پدرت.

الان هم برو زیارت و برای ما دعا کن. اگه هم شوهرت أدم خوبیه  حالا اشتباهش رو ندید بگیر 😊 فردا کم کم سر صحبت رو باز کن آشتی کنید تو سفر بیشتر بهتون خوش بگذره

امیدوارم خاطره های خوبی باهم بسازید.

بهت میاد تازه ازدواج کردی

کلا هروقت ناراحت شدی نرو خونه پدرت.الان هم برو زیارت و برای ما دعا کن. اگه هم شوهرت أدم خوبیه حالا ...

محتاج دعا هستم عزیزم همسرم مثل تمام ادم های دیگه خوب وبد کنار هم داره مساوی هس 

سه ساله

منظورم دوس دارم سفرمو برم اما یه دلم میگه بخاطر این حرفش لغوش کنم نرم اما دلم امام رضا میخاد

ب خاطر امام رضاهم ک شده برو بلاخره طلبیدتت منم دعا کن  ولی با شوهرتم سرسنگین باش درست میشه ایشالا

💜💕تو نیمی از من نیستی تمام منی💕💜