2777
2789
واقعادوتا بچه داریم مدام‌نگرانم از ایندشون ترس دارم.هم خودمون کلی استرس میکشیم هم اینا رو بدبخت کردی ...

چقدر فکرت مثل منه.همسرم برای دومی اصرار داره من زیر بار نمیرم

نمیدونم تا کی میتونم مقاومت کنم😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر فکرت مثل منه.همسرم برای دومی اصرار داره من زیر بار نمیرمنمیدونم تا کی میتونم مقاومت کنم😔

البته من یکی رو اشتباه بزرگتری میدونم باز دوتا باشن بهتره برا خودشون میگم یا هیچی یا دوتا ک حداقل تو این دنیای بی رحم ی همخون و دوست داشته باشن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

میداذم بهش همینوبس ک پشت هم مریض میشه نتونسم بدمدکترم گفت تو مریضی نده چون زینک داره و باعث زنده مون ...

خوب شدن مرتب بده

عسل بده

گاهی اویشن دم کن بده

شلغم یا اب شلغم بده 

لیمو شیرین بده

ان شاءالله کمتر درگیر شن

دقیقا البت اینحور افراد همون بهتر نیارن چون با ابن افکار منفی بچه بدبخت افسرده میشه

متاسفانه تاپیکاشونم ببینی مشخصه از مشکلات روحی روانی رنج میبرن، بنفع بچه های ماس اینا بچه دار نشن

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

دیگه از تاپیکات مشخصه روح و روانت چجوریه مشخصه پاچه امثال مارو بگیری شفا فقط

آخ روح و روان رو خوب اومدی 😄😄😄 جواب اسی رو دادم خودتو رو پهن کردی وسط اظهار فضل هم میکنی؟!!!! 

آخ روح و روان رو خوب اومدی 😄😄😄 جواب اسی رو دادم خودتو رو پهن کردی وسط اظهار فضل هم میکنی؟!!!!

ی نگاه ب تاپیکات بکن فقط باید دل سوزوند برات با این زندگیت بیچاره،حالا بیا عقده گشایی کن

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

متاسفانه تاپیکاشونم ببینی مشخصه از مشکلات روحی روانی رنج میبرن، بنفع بچه های ماس اینا بچه دار نشن

میدونی چیه؟ از صمیم قلب آرزو میکنم ، از ته دلم که یه روزی بیای اینجا و همون تاپیک چندسال پیش منو بزنی . شک نکن به سرت میاد به زودی

عزیزم واقعا سنتون بالا نیستا!!!

من سی و دو سالمه...فعلنم قصد بچه ندارم

دکترم هم تایید کرد که اوکیه وضعیتم و‌فعلا وقت هست

(هم دکتر زنان....هم رادیولوژی )به خودت برس

باشگاه برو ...مگه دهه شصته ؟؟؟اصلا سی و پنج بنظرم وقت خوش گذرونیه تازه

عادت های اتمی و اثر مرکب
میدونی چیه؟ از صمیم قلب آرزو میکنم ، از ته دلم که یه روزی بیای اینجا و همون تاپیک چندسال پیش منو بزن ...

تموم شد؟ از سایه برو لقده ای

تو اینترنت همش پره از مضرات سن بالا،،

تو اینترنت خیلی چیزا میگه که تو واقعیت نیس برو از یه دکتر یا متخصصی مشورت بگیر ک خیالت راحت باشه 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖