2777
2789
عنوان

نوزادم شیر کافی نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 26 پست
دومپریدونش هم بهش میدم از این به بعد

به نظر پزشکش البته عزیزم

انشالله رفلاکسش خوب بشه

میشه برای رفلاکس پسر من هم دعا کنی؟خیلی خسته شدم به خاطر شیر نخوردنش همش گریه میکنم

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم دومپریدون هم دکتر براش تجویز کرد اما چون خیلی عارضه داشت ترسیدم بهش بدم ، شیر خودمو نمیخوره ...

پپتی جونیور زنگ بزن۱۹۰ حتما پیدا میشه

یا تو سایت دارویاب

علائم پسر من:گرفتگی بینی،خس خس سینه و شیر میومد تو گلوش و بی قراری و بی خوابی و جیغ کشیدن موقع شیر خوردن

بعد چون وقتی رژیم گرفتم بهتر شد دکتر گفت حتما آلرژی داره

مگر نه آزمایشی ندادم

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         
به نظر پزشکش البته عزیزمانشالله رفلاکسش خوب بشهمیشه برای رفلاکس پسر من هم دعا کنی؟خیلی خسته شدم به خ ...

دکتر براش نوشته بود اما توی بروشورش نوشته بود زیر یکسال مصرف نشه ترسیدم و بهش ندادم ، شما چند سی سی دومپریدون میدی؟ 

حتما عزیزم بخدا این روزا همش دعا میکنم برای همه ی مادرایی که با این چالش سخت روبرو هستن تمام روز اضطراب شدیدو تجربه میکنن که بچه م هیچی نخورده  کاملا میفهممت عزیزم ، ان شاالله زود برطرف بشه و بچه ت خودش با اشتها شیر بخواد

پپتی جونیور زنگ بزن۱۹۰ حتما پیدا میشهیا تو سایت دارویابعلائم پسر من:گرفتگی بینی،خس خس سینه و شیر میو ...

دختر منم همه این علائمو داره  به اضافه سرفه و عطسه خیلی زیاد که میدونم برای رفلاکسه و یهو از  انتهای دو ماهگیش شروع شد و دکتر دز داروشو سه برابر کرد شربت فولیمکس و زینک هم برای اشتهاش داد که خیلی موثر نبود

دکتر براش نوشته بود اما توی بروشورش نوشته بود زیر یکسال مصرف نشه ترسیدم و بهش ندادم ، شما چند سی سی ...

به اون توجه نکن عزیزم خیلی بهتر میشه با اون 

من شربت دومتیدون هر هشت ساعت نیم سیسی که البته دیروز رفتم دکتر گفت یک سیسی بده هر هشت ساعت

به نظر من شربت های ساختنی از این اماده ها بهترن،چون اسانس و افزودنی نداره 

اگه تونستی ساختنی ش رو بخرید بهتره

ممنون از دعای قشنگت عزیزدلم،انشالله دختر قشنگ تو هم رفلاکسش خیلی زود خوب بشه به حق این وقت اذان🙏♥️🌺

عزیزم ببرش دکتر بنظرم خواهر من بچه بود اینجوری بود بزرگ که شد الان لاغره کمبود ویتامین اینا هم داره

میبرم اما داروهای دکتر هم تاثیری نداشته ، بچه م انقدر موقع تولد تپل و قشنگ بود ، تا یکی دوماهگی عالی بود  وزنگیریش

دختر منم همه این علائمو داره به اضافه سرفه و عطسه خیلی زیاد که میدونم برای رفلاکسه و یهو از انتهای ...

اخه زینک که احتمال حساسیتش بالاست ممکنه رفلاکس رو تشدید کنه

میتونم بپرسم دخترتون چند کیلو وزن تولدش چند

پسرم سه کیلو بود موقع تولد الان سه ماه و یک هفته فک کنم به زور ۶کیلو باشه  ۵۹۰۰هست فک کنم

اع چه جالب نمیدونستم اونجوری هم هست

اره گلم اونجوری بگیرید بهتره