2777
2789
عنوان

نوزادم شیر کافی نمیخوره

88 بازدید | 26 پست

نوزادم سه ماه و نیمشه ورفلاکس داره و دارو مصرف میکنه  الان بیشتر از یکماهه که درست شیر نمیخوره  بازور و اصرار و در حالت خواب آلودگی ،در حال حاضر داره نصف شیری که دو ماهگی میخورد رو میخوره حس میکنم نه تنها وزن اضافه نکرده بلکه  وزن هم کم کرده، مادرایی که تجربه مشابه داشتن چیکار کردین برای بچه تون مشکلی پیش نیومد ؟؟؟؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه هایی که رفلاکس دارن بنظرم چهرماه ونیم باید غذا خور بشن تا هم رفلاکس خوب بشه هم وزن بگیرن

آخه غذای کمکی که مقدارش زیاد نیست که تاثیر چشمگیری تو وزن گیری داشته باشه

نه عزیزم فقط رفلاکس اذیتش میکنه و نکسیپد روزی یه ساشه مصرف میکنه

من که ادم بزرگم تنها چارم برا رفلاکس شربت منیزیوم وقرص امپرازوله هروقت عودمیکنه از زندگی سیرمیشم وبامشورت پزشک بهش پودر امپرازول بده

عزیزم پسر منم سه ماهشه با رفلاکس و حساسیت به پروتئین گاوی...

از یه ماهگی امپرازول و دومپریدون ساختگی میخوره و من هم خودم رژیم خیلی سفت و سختی گرفتم و شیر خشک کمکی هم آپتامیل پپتی جونیور میدم

قبل از رژیمم اصلا شیر نمیخورد جیغ میزد

بعد از رعایت رژیم و شروع دارو ها خوب شد،الان یه هفته است دوباره به شدت بی اشتها شده و هر۵_۶ساعت شیر میخوره که دوباره چند تا دکتر رفتم دوز داروهاشو بیشتر کرد و فاموتیدین هم اضافه میکرد،خدارو صد هزار مرتبه شکر امروز احساس میکردم یکمی بهتر شده

ببین اگه به اندازه کافی شیر نمیخوره صد درصد به خاطر رفلاکسه

اگر شیر خودت رو میخوره بهم بگو رژیمم رو بهتون بگم

اگر شیر خشک میخوره فقط پپتی جونیور

داروهم حتما دوزش رو با دکتر چک کنید

یا اگه میبینی اصلا تاثیر نداشته نوعش رو عوض کنید

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

داروش رو باید عوض کنید عزیزم ،ببرش دکتر خوب دوباره

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         
نکسیپد همون امپرازوله روزی یه ساشه میخوره

کافی نیست عزیزم به نظرم باید دومپریدون و فاموتیدین هم بخوره کنارش

و. حتما دو هفته دیگه غذای کمکی رو با مشورت پزشکش شروع کن

عزیزم پسر منم سه ماهشه با رفلاکس و حساسیت به پروتئین گاوی...از یه ماهگی امپرازول و دومپریدون ساختگی ...

دختر منم دومپریدون هم دکتر براش تجویز کرد اما چون خیلی عارضه داشت ترسیدم بهش بدم ، شیر خودمو نمیخوره دیگه ، شیر خشک پپتی جونیور بسختی گیر میاد اچ آ هم براش خریدم لب نمیزنه متاسفانه . حساسیتش رو چطور متوجه شدین؟ ممکنه علایمی که داشت رو بگید ؟