2777
2789
عنوان

رزماری و میخک و دم اسب

142 بازدید | 10 پست

دوستان من طبع سرم گرمه اگر این سه تا رو قاطی کنم نتیجه میده برای پرپشتی ؟ باید برای طبع گرم رزماری و دم اسب قاطی شه و میخک هم طبعش گرمه میترسم جواب برعکس بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم از دم اسب برای آرشه کمانچه استفاده میکنن اما برا طبع و اینا اولین باره میشنوم😳

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

میدونم از دم اسب برای آرشه کمانچه استفاده میکنن اما برا طبع و اینا اولین باره میشنوم😳

رزماری طبع گرمی داره و دم اسب طبعش سرده باعث میشه معتدل شه اگر کسایی که طبعشون گرمه جوشونده‌ گرم بزنن بی فایدس و بیشتر ریزش میگیرن

من از فرق سر ریزش دارم کسایی که طبعشون سرده از کناره های سر و شقیقه ها ریزش میگیرن و به صورت پراکنده ...

عزیزم چ ربطی داره اخه .با ای چرندیات همیناییرم ک داری ب فنا میدیاا

گرمی و سردی شد علت؟

تیرویید و هورمونی ریزش ژنتیکی این وسط کشکه؟

طرف دیدم حتی ریزشش از پس کلشه این طبع سرش چیه اونوقت؟😐😑

عزیزم چ ربطی داره اخه .با ای چرندیات همیناییرم ک داری ب فنا میدیااگرمی و سردی شد علت؟تیرویید و هورمو ...

نه نمیگم که اینا علته😂😂 میگم که طبع سرم گرمه درسته طبع سر علت ریزش نیست 

واقعا؟ پس تو تاپیک های دیگه چی میگن که طبع سر ما گرمه و سرده😐 وای خدا هرکی یه چیزی میگه قاطی کردم د ...

چرته بابا ببین علمیش اینه که به فلان چیز آلرژی داری 

اصلا سردی و گرمی وجود نداره مثلا تو ماهی با ماست بخوری دلت درد میگیره من نه پس الرژیه نه سردی

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️