گفته بود فاصله بگیریم از هم و دیگه پیام نمیداد و زنگ نمیزد...از چند هفته پیش برنامه ریخته بودیم امروز بریم خرید عقد دیشب مامانش زنگ زد و قرار امروزو گذاشت و منم انتظارشو نداشتم خوشحال شدم که اشتی کرده ولی امروز وقتی رفتیم بازار با خواهرمو مامانشو خواهرش دیدم خودش نیست و به بهونه شیفت نیومده...منم عضبی شدم و فکر کردم همه چی تمومه این پیامارو دادم بهش...اونم سین زد و چیزی نگفت ولی چند دقیقه بعد خیلییی عصبانی زنگ زد خواهرش و پرسید کجاییم و ادرس پرسید تا بیاد...الانم منتظرشیم و من عین چی ترسیدم بیاد جلوی خانواده ها داد و بیداد کنه و آبروریزی شه و جدی هکه چیو تموم کنه🥲🥲💔 وقتی اومد چه برخوردی باید داشتت باشم.ووهیچوقت اینقد استرس نداشتم از دیدنش
سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم حرف بدی نزدی بزار بیاد اصلاااااا جوری رفتار نکن اتفاقی افتاده بزار از اون بیفته بهش بگو اگر نم ...
اسی حرفی رو که میزنم انجام بده منم تو نامزدی با شوهرم به مشکل خوردم یکدفعه خودش کناره گرفت و گفت همه چی تموم عقد بودیم بعد یکهفته سرو کلش پیدا شد گفتم خودت به خانواده ها بگو الان ۱۴ ساله ازدواج کردیم و خداروشکر مرد خوبیه خدا عمر طوولانی بهش بده
یکی از دوستاش قدیما یکی دوبار باهاش رفته بودم بیرون در حد صحبت فقط و وقتی اون تایم بهم پیشنهاد دوستی داده بود رد کردم و سریع تموم شد اون زمان یه مدت بود که کات کرده بودم با نامزدم حالا بعد 5 سال پسره بهم پیام داده بود و فحش داده بود به نامزدم منم همه چیو به نامزدم گفتم و اسکرینارم نشونش دادم تا دوستشو بشناسه حالا هم دوستشو کتک زده هم با من فهره
سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝