2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه عن

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 123 پست
میگم این پسری که من باهاشم خودش بهم پیشنهاد داده اما قبلا ش‌کست خورده و طرف هنوز تو یادشه ، چیکار کن ...

محبت کن .توجه کن.بهش بفهمون که بیشتر از اون دختر دوسش داری

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دوس پسر بگیر مادرشو درار🤌🏻😊

ماشاالله

خجالت داره!

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

نمیفهمه...ی مرده تو اینستا زیر پستای زنای ورزشکار کامنت میزاشت ک خوشبحالتون خیلی جذابین کاش زن منم م ...

شما بهش بفهمون 

مگه خود همسرت خیلی خوش اندام و خوش چهره است عکس های هادی چوپان  و خیلی از ورزشکارهای اقا رو نشونش بده بگو چرا همچین اندامی نداری 

چرا چنین مدل مویی نداری بگو این ها که میبینی باید برن باشگاه تا همچین اندامی بسازن باید برن ارایشگاه تا مدل موی همچینی داشته باشن پس از من انتظار بی جا نداشته باش

خیلی ارزشمنده اما از دیشب که خدافظی کردیم تا الان نه زنگ زده نه تماس

منو نگاه کن.دختری که دوسش داشتم شوهر کرد رفت ولی حسرتش با منه.کاری به بی بفایش ندارم.حرفم درباره حسرتس

متوجه نشدم خب ینی الان بی وفایی بده؟

بی بفایی که اون در حق من کرد بحثش جداس.میگم حسرت نخوری بعدا که چرا این ادمو که حسم بهش خاص بود از دست دادم

بی بفایی که اون در حق من کرد بحثش جداس.میگم حسرت نخوری بعدا که چرا این ادمو که حسم بهش خاص بود از دس ...

خب آخه اونم باید منو بخواد کلا بیخیال شده انگار یکروز تمام نه زنگی نه پیامی، دلم شکست