2777
2789

سلام خانما واقعا دندونو سیاه نمیکنه؟

تو بعضی تایپیکا دیدم بعضیا راضی نبودن 

لطفا اونایی که به بچه هاشون این قطره رو دادن تاثیرشو رو دندون بچشون بگن تا ما تازه مامانا راهنمایی بشیم ممنون میشم

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....

ن نمیکنه من از اول دادم الانم دندون داره خداروشکر راضیم

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب خداروشکر الان بچتون چندماهشه؟

یکسال و نیم

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
من حدود دو سال دادمخداروشکر سیاه نشد

کلا مشکلی برا دندوناش پیش نیومد 

بعضی مامانا میگن میپوسونه دندونو من استرس گرفتم 

من به بچه اولم دادم نه سیاه نشد البته همیشه مسواک میزدم و هر چند وقت یه بار با پارچه نرم آبلیموی تازه میکشیدم رو دندوناش

الان به پسر دومم میدم ۴ ماه دیگه ۲ سالش میشه اصلا دندوناش سیاه نیست

فقط آبیشو بده قرمزش ۷ میلی بیشتر آهن نداره تو هر سی سی

یکسال و نیم

پس این مدت راضی بودید ممنون عزیزم اخه یه جاهایی خوندم بعضیا گفتن دندونو میپوسونه گفتم خودم تایپیک بزنم ببینم