2777
2789
عنوان

یه گوله کبود تو لبمه😭عفونته ینی

340 بازدید | 38 پست

سه روز و نیمه ژل زدم

این گوله کبودیه تو لبمه

سفته

خطرناکه؟چیه؟چرا اینجوریه😭😭😭

کی میتونم برم انزیم بزنمممم.چقد باید صبرکنم

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۵۰۱۰۸_۱۶۱۰۱۸_ac2q.jpg

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم میخام ژل بزنم ترسوندی منو

پیش یه دکتر کاربلد برو دگتر ایشون ناشی بودن فرم لب رو اصلا حفظ نکردن و همینطوری  ژلو خالی کردن تو لب این خانم ☹️ 

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
وایییی ،چیکار کنیم عفونت نکنه

باید یک هفته قبلش هیچ قرصی استفاده نکرده باشی  اب زیاد بنوشی

بدون هیچ ارایش و  کثیفی ژل بزنی  باید کامل با پد الکلی قبل زدن ژل تمیز کنی باید همونجا نگا کنی ببینی سرنگ و ژل معتبر و تاریخ دار و  استفاده نشده استفاده میکنه یا ن بعدش نباید ۲۴ ساعت اب بزنی و فقط کمپرس یخ

منم میخام ژل بزنم ترسوندی منو

میخوام درسته نه میخام 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

باشه گلم حتماااااا

پیشا پیش مباارک باشه

من برای چونم دو سیسی زدم انقد ب دکتره سخت گرفتم با این ک میدونستم بهترین دکتر رو انتخاب کردم

درضمن داخل ارایشگاها و و هیچچچ جایی جز مطب انجام ندین لطفا

مگه سرنگ استفاده شده رو برای کس دیگه بود رو استفاده میکنن؟

هواست نباشه استفاده میکنن بعضیا خدا پرست نیستن حرومزادن بلانصبت 

پیشا پیش مباارک باشهمن برای چونم دو سیسی زدم انقد ب دکتره سخت گرفتم با این ک میدونستم بهترین دکتر رو ...

مرسی جیگر ،آدرس دکترت کجاست ،بعدش کلینیک هم به نظرت خوبه؟؟؟