2777
2789
عنوان

بیایید از راننده اسنپ که امروز روش کراش زدم ناجور عکس بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 32 پست
ادم دیگه جرئت نداره شوهرش رو هم بفرسته اسنپ:)😜😂

دقیقا منم این حرفو زدم دختره پرید بهم نبست که شوهرت برد پیته😂😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرمن انقدر زشته دیگه نگرانش نیستم کسی مخشو بزنه🤣😂🤣شوهر زشت کنید چیه همتون دنبال شوهر خوشگلین اخرشم نگرانید مخشو بزنن😆

شوخی کردم😄😆

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
منکه کلا عقم 🤢میگیره تا از اسنپ پیاده میشم رومم نمیشه جلو بینیمو بگیرم شانسم نداشتیم یه بار ازین جن ...

دخترم خیلی حساسه حالت تهوع گرفته بود

اره وافعایه زمانی پسرا دخترارو فالو میکردن حالا دخترا پیرارو😂

فالو اوکیه پیام میدن انقد میرن میان با دوستاشون و و. ب پسره مدام امار میدن

پسرا و مردام ک از خدا خوسته نه نمیگن ک دخترا ناراحت نشن ی وقت 

همین حرکتا خیانتو راحت و زیاد کرده دیگه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فالو اوکیه پیام میدن انقد میرن میان با دوستاشون و و. ب پسره مدام امار میدنپسرا و مردام ک از خدا خوست ...

به خدا من جلوی چشم خودم به شوهرم آمار میدن حالا درسته قیافه اش خوبه ولی خوب فک نمیکنن من کنارشم

همیشه میگم کاش یه چشمه از وقتایی که عصبی میشی رو میومدی عمرا کسی دیگه نگاتم کنه با این اخلاقت😂🤩

فالو اوکیه پیام میدن انقد میرن میان با دوستاشون و و. ب پسره مدام امار میدنپسرا و مردام ک از خدا خوست ...

دقیقا واقعا جامعه پر از خیانت شده اولین علتش هم اینه که مردا خیلی هیز شدن دخترا هم بهشون نه نمیگن متاسفانه بعضی ها اگه یه پسر از 4 تا دختر نه بشنوه واسه دوس دختر دوس پسره 

باور کن به اعتماد بنفسه پسره و غرورش برمیخوره دیگه مزاحم نمیشه اما باور کن از هر 5 تا دختر که درخواست بدن حداقل یکی قبول میکنه که با این اعتماد بنفس مزاحم میشن 

به خدا من جلوی چشم خودم به شوهرم آمار میدن حالا درسته قیافه اش خوبه ولی خوب فک نمیکنن من کنارشمهمیشه ...

ن برا اونا خوش اخلاق میشن

برامنم جلو من زیاد پیش اومده 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ن برا اونا خوش اخلاق میشنبرامنم جلو من زیاد پیش اومده

نه این کلا اعصاب نداره سرکار همه ازش میترسن

پیام قبلی استیکر قلبه رو اشتباه فرستادم😂

دقیقا واقعا جامعه پر از خیانت شده اولین علتش هم اینه که مردا خیلی هیز شدن دخترا هم بهشون نه نمیگن مت ...

درخواست نمیدن جدیدا درخواست میشنون

اعتماد بنفسشون رفته بالا برا زن خودشونم کلاس میزارن

تا حالا کسی چیزی راجب راننده اسبپ نمیگفت 

الان این چندروزه ما قسطامون عقب افتاده شوهرم رفته اسنپ 

هرتاپیکی باز میکنم درمورد راننده اسنپه 

عکسشو میفرستم خواهشا اگه دیدینش مزاحمش نشید چون یه زن داره که خیلی دوسش داره🧔🏽 اینه عکسش