2777
2789

قناعت

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بذار من بگم برات 

من خیلی خیلی ذهن اقتصادی دارم ، برعکس شوهرم که اگر احساساتی بشه کل سرمایه اش رو به باد میده 

من اومدم یک حساب مخفی باز کردم

کارتش رو دادم دست مادرم

هر ماه بهش پول میریزم ، همون اول برج 

بعد در مواقع ضروری که همسرم پول میخواد ، بهش میگم من که پول ندارم!! بذار از مامانم غرض/قرض کنم:))

اینطوری هم سریع پس اندازم رو بر می گر دونه ، هم محتاج کسی نیستیم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

تمام سیاست های اقتصادیم سر از جیب همسر محترم در آوردن 

مثلا پولام رو جمع میکنم بدون خبر همسرم 

یه جا میبینم کلی ذهنش درگیر هست بابت هزینه یا کاری 

رابین‌هود بازیم گل می‌کنه بهش میدم 

باورش نمیشه 

بذار من بگم برات من خیلی خیلی ذهن اقتصادی دارم ، برعکس شوهرم که اگر احساساتی بشه کل سرمایه اش رو به ...

حالا خواهر شوهرم هم همچین کاری کرده 

اما نه مثل منطق شما....

یه حساب به نام خواهرش باز کرده 

کارت هم به نام خواهرش 

هر برج به بهانه خرید و دکتر و بازار و پول تو کیف و آرایشگاه نصف حقوق شوهر رو میده خواهر می‌ریزه به حسابش 

وقتی پولی لازم دارن کارت که به نام خواهر هست رو میده دست شوهر میگه خواهرم گفت از حساب من بکشید 

شوهر هم کلی خجالت میکشه که کارت دختر مجرد رو می‌بره برا کاری 

و اینطور شده غلام حلقه به گوش زنش

یعنی دخترش تب ۴۰ درجه داشته باشه 

کلی از شوهر پول میگیره 

اما میاد خونه پدر 

با لیمو و داروهای تو یخچال و اینچیرا کنترلش می‌کنه که پول خرج نکنه 

به شددددددت خسیس متاسفانه 

برا تولد اقوام از همسر پول میگیره 

به هیشکی هم کادو نمی‌ده میگه نداریم

کلی ربع سکه جمع کرده که شوهرش بی خبر 

شوهرش فکر می‌کنه دستشون تنگ 

لباس هم بخواد بخره می‌ره اضافه کاری 

نمیدونه چقدر پس انداز دارن 

واقعا .راضی بودی

بله من نه شاغل بودم نه سرمایه دار ولی با قناعت باعث پیشرفت مالی و معنوی خانواده شدم البته رمز موفقیتم این بود که با همسرم در یک سو حرکت میکردیم و در زندگی منیت نداشتیم و همیشه ما بودیم و در کنار هم تونستیم زندگیمون رو بسازیم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم