2777
2789
عنوان

یه جا کار پیدا کردم شوهرم نمیزاره برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 64 پست
جاتونو عوض کن عزیزماگر شوهرت قرار بود منشبچی یه خانم دکتر بشه واکنش شما چی بود؟ واقعی بگوضمن اینکه ی ...

این ۱۷تومن خیلی وسوسم میکنه برم.😅😅😅نمیدوننم چطور راضیش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون سابقه ۱۷ تومن؟ اونم از ماه اول؟ کدوم شهری مگه 

والا چیزای دیگه نخواد یوقت

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
نمیدونم چطور راضیش کنم.

این مورد مشکوکه . با تجربه ای که دارم میگم منشی بدون سابقه ۱۷ حقوق دکتر فکرای خوبی توی سرش نداره نهایت حقوق منشی تمام وقت بدون سابقه ۸ یا ۹ تومن هست توی تهران تازه 

۱۷ خیلی خوبه ی چند روز برو ، ببین اگر مرده قصد بدی جیزی نداره موندگار شو ولی اگر دیدی رفتارش بده یا زیاد صمیمی میشه بیا بیرون بالاخره تجربه کردن چیز های جدید خوبه ضرر نداره که ولی تایمش رو بپرس حتما 

دکتر چیه ؟ تخصص ؟ فوق تخصص؟

حرف همسرتو بیخیال. این میزان درامد برای یه شغل بدون تخصص خاصی که سابقه هم نمیخواد و کلی ادم ریختن براش خیلی زیاده 

بنظر من مشکوک میاد خوب بررسی کن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

این مورد مشکوکه . با تجربه ای که دارم میگم منشی بدون سابقه ۱۷ حقوق دکتر فکرای خوبی توی سرش نداره نها ...

ادم بدی بنظر نمیومد.یعنی چی فکرای خوبی نداره؟ترسیدم

حقوقش عالیه.سابقه هم نمیخواد

هرچیزی ارزش نداره که زندگیت خراب بشه نه پول نه این سابقه اگرشوهرت راضی نیست بیخیالش شو بازم میگم حسم خوب نیست همیشه حس هام درست بوده خواه پندگیر خواه ملال