2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون مامان بابای پولدار دارهشما هم زحمت میکشی بچه هات در اینده صدپله جلوتر از اونی هستن که تلاشی نکرد ...

اینجا یه عده موافق این هستن ک وقتی پول ندارند بچه بیارن اونم ۳ تا

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

به قول معلم دخترم میگفت الان بچه ای که باهوشه و خرجش نکنید به هیچ جا نمیرسه..‌ولی بچه که سطح درسی پایینه خرجش کنی از اون بچه باهوش جلوتره...آینده خیلی بهتری داره...پس در زمینه درسی خرج کنید برای بچه هاتون

حالا صد پله که نیست ولی خوب اونا والدینشون یه مقدار راه جای فرزند جلو‌ رفتن 

شما کسی جات نبوده هلت هم نداده خودتی خودت می تونی تصمیم بگیری که پا جای والدین خودت بزاری یا جای والدین اونا باشی 

من یکیو میشناسم که الان نزدیک ۷۰ سالشه هرچی داره از پدرش ارث رسیده یعنی خودش هیچی. الانم کلی ارث میده به بچه هاش که مبلغ زیادیه. اونوقت مثلا بابای منم کار کرده هرچی داره از زحمت خودش داره ولی نصف سرمایه اونم نمیشه