2777
2789
عادلانه نیس

نیست دیگه خیلیم نیست

مثلا همین دوماه پیش یه خواستگاری برام اومد

تادیدبابام کارخونه نداره بزنه به نامش رفت که رفت

و من داغون شدم هنوز که هنوزه بعده دوماه گریه میکنم😥😥🥺

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بالاخره یه نفر از والدین یا اجدادش یه تلاشی کردن که بقیه هم‌دوره‌ای‌هاشون نکردن

حالا یا زحمت، یا فکر، یا ریسک، یا هرچی...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بالاخره یه نفر از والدین یا اجدادش یه تلاشی کردن که بقیه هم‌دوره‌ای‌هاشون نکردنحالا یا زحمت، یا فکر، ...

شانسم هست. مثلا تو قدیم دو تا داداش رفتن تهران. یکی رفته خانی آباد خونه خریده یکی رفته تجریش. اون زمان قیمت ها یکی بود ولی الان زمین تا آسمون فرقش شده. وراث حالشو میبرن

اون شخص مثل پدر و مادر پولدارش باور و ذهن ثروت ساز داره عزیزم حتما رو ذهن ناخودآگاهت کار کن دنبال علتش در درون خودت باش و فکر نکن بقیه جلو هستن و تو عقب موندی اصلا اینطور نیست تو سرجای خودتی و در زمان مناسب میری جلو باورهامون رو اصلاح کنیم

اینجا یه عده موافق این هستن ک وقتی پول ندارند بچه بیارن اونم ۳ تا

وقتی نمیتونین بچه تونو تأمین و حمایت کنین لطف کنین موقع رابطه جنسی جلوی دودولتونو بگیرین نریزه داخل خواهشا 

به اینجور آدما باید با همین صراحت گفت بلکه بفهمن

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد