خب پیاز خلالی و ادویه و هویج و فلفل دلمه و رب گوجه تقت بدین بعد مرغ بزارید داخل قابلمه اب بزارید روش بپزه
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من همیشه اینطوری درست میکنم عالی میشه مرغ را با پیاز رنده شده( رنده ریز و نسبتا زیاد) و فلفل دلمه(میتونیم رنده شده بزنیم) و زعفران مزه دار میکنیم و رو حرارت کم تفت میدیم زردچوبه و فلفل و کمی دارچین و کمی پودر سیر میزنیم هویج و آلو یا نخود فرنگی اضافه میکنیم کمی روغن میزنیم و یکم رب تفت میدیم کنار مرغ ها رب و نمک و ابلیمو و دارچین رو با کمی آب قاطی میکنیم و میریزیم روی مرغ ها و در آخر کمی زعفران میزنیم باز با حرارت کم میزاریم حداقل ۲ ساعت بپزه
پیاز رو خرد کن کف ماهیتابه بریز مرغ هم بزار و پیازا و ادویه برن ی کوچولو روغن درشو ببند بزار با آب پیاز واب مرغ پیاز و مرغ تفت بخورن بعد رب بزن آب بریز بزار با حرارت ملایم بپزد لیمو خشک مغزشو بزن سیب زمینی خرد کن همینجور بریز توش نمیخاد سرخ کنی
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
گلم بدون پیاز نمیشه ی پیاز رنده کن نمک زردچوبه فلفل هم بزن دو تا قاشق رب هم بزن ی هویج هم خورد کن ی تیکه هم فلفل دلمه بنداز این میشه سس غذات تفت بده بعد آب جوش بریز توش ،مرغ هارو تو قابلمه به مدت نیم ساعت بجوشون بعد بزارشون تو این سس درش کیپ کن بزار بپزه خیلی خوب میشه بزار تنگ آب بشه ولی آب رو اول باید رو کل مرغ بگیره آخرش هم ی قاشق آبلیمو بریز با سه تا قاشق زعفران
اخه بد مزه میشه...حداقل پیاز و هویج و فلفل دلمه رو با روغن کم تفت بده بعد مرغارو جدا بزار با نصف لیوان اب بخار پز شه...موادت ک اماده شد مرغارو دربیار بزار توی مواد ربو ابجوشو زعفرونم یه لیوان بریز و در تابه رو بزار