2777
2789
عنوان

پسری که میگه قصد ازدواج ندارم لطفا بیاید مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو من از حرفاتون اینجوری برداشت کردم که شما به رابطه جدی فکر نمیکنید و من نمیتونم باکسی باشم که آینده ای برا رابطمون متصور نیست

و اینجور روابط با روحیات و شخصیتم سازگار نیست و دلم میخواد اگه باکسی هستم بنا ب وقت و زمانی که میزارم برا شناخت طرف اگه مناسب هم بودیم رابطمون آینده ای داشته باشه بعدم ازش خدافظی کن ب همین راحتی

معلومه خیال ازدواج نداره ک این حرفم زده یعنی فعلا تو اب نمک باش بزار بازیامو بکنم

اگه جدی باشه میگه ن منطورم این نبود و سعی میکنه درستش کنه نکرد بدون دنبال سرگرمی و بازیچس دکمه ش رو بزن

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

ببین همسر من اصلا قصد ازدواج نداشت 

منم نداشتم 

ولی خب دیگه ازدواج کردیم 

اما تو اگر قصدت ازدواجه و اون نه ، تمومش کن ‌

شاید نظرش عوض نشه و آسیب ببینی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم برای خودت ارزش قائل باش 

رابطه ای که هدف نداشته باشه تهش نابود میشی! 

خیلی سربسته داره بهت میگه من فقط قصدم عشق و حاله و هیچ هدف دیگه ای ندارم حالا اگه تو ادامه بدی فقط خودتو بی ارزش می‌کنی و خودتو اذیت می‌کنی اون که قصدش برطرف کردن هوسشه پس فرقی براش نمیکنه اما کسی که روحیه اش نابود میشه تهش تویی !

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

حتی اگه هم قانعت کرد ک ازدواج خودش پیش میادو الان کی دونبال ازدواجه ابن حرفا گول نخور . اگ قصدش ازدواح نیست قطعا دونبال رابطه جنسی و عشق و حاله . اینا تا یه مدت با دخترا میگیردن بعد ک ۳۰ ۳۶ شدن میرن دونبال ازدواج مثل بهرام رادان ... گلزار اما نه باتو چون تا اونموق براشون تکراری شده  می ن یه دختر افتاب مهتاب ندیده میگیرن کسی ک براشون تازگی داشتته باشه.  تهش کی ضرر میکنه ما دخترا.‌

مردی ک واقعا بخوادت  تورو ملکه خونش میکنه نه لباس عروس تنت میکنه. به قول دوستمون اونا قصد ازدواج دارن اما نه با ماها 

یجورایی داره پیش از هرچیزی بهت هشدار میده ببین من قصدم جدی و برای ازدواج نیست. دختر خوبیم هستی، میخوای باهام باشی ،بدم نمیاد ولی هر چی شد به پای خودته.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

اونقدری خودتو بالا ببین که پسری ک قصدش جدی نیستی تو زندگیت راه ندی. گلم الان مردای متاهل با بچه تعهدی ندازن ب زنشون بعد از پسرای اینطوری انتظار تعهد و وفاداری داری. همیشه خودتو بالا ببین دختر 

هرچیزی نمیشه تجربه کرد بعصی وقتا بهتره از تجریبات دیگران استفاده کنی چون این اتفاقی ک برای تو افتاد برای منو دخترای  دیگ هم افتاده تهش  دختر ضرر میکنه چون احساساتی و رابطه جدی دیده . تو لیاقت یکی داری ک رسما ازت بخواد خانوم خونش شی