2777
2789
عنوان

الان با این وضع همه داره از نی نی سایت فرار می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 24 پست
فکرکنم بعضی عکسارو حتی توی کانالای صیغه یابی هم میزارن

چه عقده ای

خب حالا که چی عکس زن شوهر دار رو بزارن کانال صیغه یابی

یعنی مملکت ما الان زن کم اورده...

بخدا ۶ر چیزی تو این مملکت تا جا بیفته پوست ما زنها کنده میشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

عکس های مردم رو خودشون بیخبر از همه جا 

بعنوان زن هرزه معرفی می کنن و می نویسن زیر عکسش هر کاری بتونه می کنه هر کار خیلی کثافت شدن 

معجزه شکر گزاری...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خدااااا😅😅😅 خب بیشتر باید احتیاط کرد اخه چه لزومی داره ادم عکس بزاره از دیگران راجع به چهرش نظر بخواد!!! به شخصه هیچ وقت همچین کاری نمیکنم

❌ درخواست دوستی نفرمایید❌

یه آقای مریضی عکسای نینی سایتو با نام کاربریشون میزاره پیجش

اون آقا نیست نره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬