2777
2789

اعتماد به نفسم پایینه تو جمع یه کلمه نمیتونم صحبت کنم و همش خجالت میکشم از بچگی همینطور بودم ولی درسم خیلی خوب بود معلما مامانمو خواستن مدرسه برا این مشکل ولی خوب خودمم پیگیر نشدم چه برسه به یکی دیگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هنوزم یکم باهاش درگیرم. نه اعتماد به نفس داشتم و ن عزت نفس

علاوه بر اینا زندگی برام هیچ معنایی نداشت. من کلا از همون بچگی آدم غمگینی بودم و خودمو دوست نداشتم اما غمگین بودنم رو جلوی بقیه نشون نمیدادم و سعی میکردم اون لحظه ای که با دوستامم بگم پ بخندم، حتی گاهی خودمو تخریب کنم تا فقط اطرافم پر از صدای خنده بشه و برای یه ساعتم که شده مشکلاتم فراموش بشه. اما به تدریج حالم که خوب شد نشد هیچ بدترم شد، به خصوص بعد از پایان دانشگاه که مجبور شدم همش توی خونه باشم و شغلی نداشتم.‌ یهو از یه آدم شوخ تبدیل به یه آدمی داشتم که فقط موج منفی پخش میکرد،توی جمع دوستام حواسم یه جا دیگه بود، دیگه حوصلشونو نداشتم، حتی فکر کنم یکی از آدمایی که همیشه با هم تو جمع دوستانمون کل کل داشتیم از چهرم متوجه میشد که دیگه اون آدم قبلی نیستم (فقط این فهمید 🤭) و دیگه به جای مسخره کردن هم پشتم در میومد🤣 (فک کنم خودشم یه دوره ای افسرده شده که حس و حالمو فهمید)

اما از یکی دو سال پیش تصنیم گرفتم خودمو دوست داشته باشم، یه چند ماهیه که دارم به هدفم نزدیک تر میشم و اوضاع بر وفق مرادم پیش میره یکم انگیزه برای ادامه زندگی پیدا کردم 

یعنی هروقت تنها بودی حالت بد تر میشد و بعد از دانشگاه کلا افسرده شدی؟

۱۹ سالته که

یادمه هم سن تو که بودم خییییییلی حالم بد بود، وارد دانشگاه که شدم چندتا دوست جدید پیدا کردم و از دوستای سمی قدیمیم فاصله گرفتم. این کار یکم حالمو بهتر کرد و شادتر شدم. اما خب محیط خوندمون خوب نبود 

بعد از پایان دانشگاه باز اون حال بد برگشت و خیلی قوی تر از قبل شده بود.

اگه میخوایی از این حس و حال بیایی بیرون تنها راهش اینه که از یه جایی به بعد دیگه به این نتیجه برسی که باید خودتو هر جور که هستی قبول کنی و دوست داشته باشی، خودتو با بقیه اصلا مقایسه نکن. نذار بقیه تخریبت کنن و جوابشونو بده. سعی کن کارایی که حالت رو خوب میکنه انجام بدی.

برا خودت هدف داشته باش، هر چقدر که به هدفات نزدیکتر بشی شادتر میشی و اعتماد به نفست میره بالا