2777
2789
عنوان

خرافات مورد علاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 45 پست

تقریبا به هیچ خرافه ای معتقد نیستم 

ولی برام جالبن 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی دیگه هم نمیدونم حالا خرافات ‌که فکر نکنم تئوریه بیشتر که هر جات خال دار معشوقه ات تو زندگی قبلیت ...

من رو ترقوه دارم و رون پام 💀💀💀

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

دوست داشتی تعریف کنو اینکه خوشحالم الان حالت خوبه 🥲😍

یک باغ خیلی بزرگ بود زیر پام رود عسل بود درخت های خیلی بزرگی وجود داشت که میوه پرتقال داشتن فرشته ها رو. تخت سنگ نشسته بودن نسیم خنکی میومد آرامش خاصی داشتم 

اگه کف دست راستت بخاره میگن برات پول میاد اعتقاد ندارم ولی جالبه برام یا یه لیوان دهنش طرفم باز باشه ...

آره اولی رو شنیدم ولی دومی بار اوله :d

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

و کارما و گردبودن زمین کع هرکاری کنی به خودت کردی

کاش همه همین جا حداقل یه گوشه از عواقب کارشون رو ببینن و البته خیلی زود

وای من رو رون پام خال دارم خاک تو سرش کنن هخخخخ

منم 😂😂😂

یک باغ خیلی بزرگ بود زیر پام رود عسل بود درخت های خیلی بزرگی وجود داشت که میوه پرتقال داشتن فرشته ها ...

خوبه قسمت خوبش رو تجربه کردی 🥺🫂✨️

من رو گردنمم دارم خیلی روم نمیشه تو پابلیک بگم🗿🗿🗿🗿🗿🗿😔🤣🤣

آقایی رمانتیک بوده :")