2777
2789

با حنا مخلوط کن

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آبپز کن بخور اون بهتره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

زرده برای مو استفاده میشه، سفیده که تو سرت میپزه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
مو قهوه ای میشه زشت میشه

میتونی از حنای بی رنگ استفاده کنی

اگه موهات تیره هست خیلی رنگ نمیگیره که

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

چجوری میشه کامل توضیح بدین

زرده ی تخم مرغ رو بریز توی حنا 

روغن زیتون هم بهش اضاف کن 

آب ولرم رو به گرم رو آروم آروم اضاف کن بهش و مواد رو با دست هم بزن تا یکدست و صاف بشه 

موهات رو یه دور بشور که چربی هاش بره 

این مخلوط رو بزن به سرت 

روی پوست سرت رو دایره وار ماساژ بده حدود ۱۰ دقیقه 

بعد یه پلاستیک بکش روی سرت با یه شال سرت رو ببند 

حدود یکی دو ساعت صبر کن بعد برو بشور

من شنیدم اگه روغن زیتون اضافه کنی علاوه بر خاصیتش باعث میشه مو کمتر رنگ بگیره 

حتی میتونی قهوه هم اضاف کنی هم بخاطر خاصیتش هم اینکه مو رو خیلی خوش رنگ میکنه

اگر موهات چرب استفاده نکن ولی این ترکیب هم خوب

باید کتیرا رو بزارید تو اب جوش بعد یک روز با زرده تخم مرغ قاطی کنید و بزنید به سرتون و یک ساعت باشه بعد برید حمام و بشوید ولی یادتون باشه دگه از شامپو و صابون استفاده نکنید همون خودش کف میکنه و هم اینکه سرتون تمیز میکنه

امضاتتت>>

عزیزممم🥲🥲💜