2777
2789
عنوان

یوهووو مامان شدممم🥺😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 51 پست
آخی عزیزم خدا حفظش کنه

مررررسییی عزیزممم😍🥺❤️

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وووویییییی حالا باید بری وسایل نی نی بخری کوچولو و خوشگلننن🥲🥲🩷🩷🩷

اره ذوقشو دارم🥺❤️😍

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

بهت تبریک میگم عزیزمان شاالله پا قدمش براتون پر از خیر و برکت باشهاسمشو چی میزاری؟

مرسیی عزیزم❤️😍

شوهرم میگه اگه پسر بود تو شناسنامش به نیت اسم ابوالفضل العباس  

میزارم ابوالفضل 

عزیزم مبارک باشه😍علائم خاصی داشتی چندروز از موعدت گذشته تستت مثبت شد؟

مرسی🥺❤️😍

من قبلش ترشح آبکی انگاری قطره اب شیری رنگ داشتم 

همیشه تو پریودیم سینه درد حتما بود ولی این ماه نداشتم 

سه نوع ترشح داشتم من آبکی تخم مرغی مثل تخمک گذاری

و پنیری الان

دو روز قبلش خط محو انداخت ولی دیگه الان معلومه ۶روز گذشته از پریودیم

گهگاهی حس میکردم میخام پریود شم

مرسی🥺❤️😍من قبلش ترشح آبکی انگاری قطره اب شیری رنگ داشتم همیشه تو پریودیم سینه درد حتما بود ولی این ...

من ۵روز از موعدم گذشته از یکروز قبل موعد علائم پریودی داشتم که به مرور کم شد هرازگاهی حس میکردم همین الان پری میشم ولی نشدم ترشح خیلی کم دارم هرازگاهی حس میکنم یه ابی درحد یکی دوقطره ازم میاد هیچ علامت دیگه ای ندارم 

شما به بوی چیزی حساس نشدی یامثلا صبحا تهوع نداشتی

اخه من جز اینایی که گفتم هیچ علامت دیگ ای ندارم

ای جانمچه اسم قشنگیان شاالله صاحب اسمش نگهدارش باشه

مرسی عزیزم ایشالله🥺❤️

من ۵روز از موعدم گذشته از یکروز قبل موعد علائم پریودی داشتم که به مرور کم شد هرازگاهی حس میکردم همین ...

بیبی چک بزن مارک رژان خوبه با وندفو 

۸۰درصد احتمال بارداریت هست 

الهی آمین ایشالله حس مادر شدن همه تجربه کنن ایشالله هرکی دلش بچه میخواد خدا بهش بده دختر پسرش فرقی ن ...

ایشاالله❤️🥺

اره خیلی خوووبه

بیبی چک بزن مارک رژان خوبه با وندفو ۸۰درصد احتمال بارداریت هست

بی بی چک گرفتم میگن اول صبح دقیق ترنشون میده مارک مدیکوره خودم احتمال نمیدم باردار باشم چون تواقدام نبودم ولی یکبار بدون مراقبت نزدیکی داشتم که اون روز چک کردم تایم تخمک گذاریم بود احتمال داره یعنی بایکبار تشکیل بشه

بی بی چک گرفتم میگن اول صبح دقیق ترنشون میده مارک مدیکوره خودم احتمال نمیدم باردار باشم چون تواقدام ...

اره امکان داره ماهم زیاد اقدام نداشتیم این ماه