2777
2789
جاری دوستم شاغله دوستم خونه دار بعد خودش به دوستم گفته بود من صبحا که زود از خاب پامیشم میرم دستشویی ...

خخخ،شاید ناخواسته بوده،من سرویس بهداشتی پدرشوهرم جداست،مارسال شلنگ خریدم براش عوض کردم،ویه سطل وجارو جدیدم براش گرفتم،

یسری گفت عروس دست دردنکنه،هرسری نیرم سرویس یاد تو میفتم

گفتم دستت طلا همه سر نماز یاد میکنن شما تو سرویس😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام مسخرش کن اگ میتونی

خوشم نمیاد از این رفتار

ک به بهانه خندیدن کسیو مسخره کنم

شده ادای کسیو دربیارم ولی دلیلش اعصاب خردی بوده ن خنده

ولی من چه اعصاب خردی میتونم برای جاریم داشته باشم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

منم با حجاب و چادری هستمبه خودم افتخار می کنم که به حرف خدا گوش میدم و جوگیر جامعه و مردم نادان نشدم ...

خدا رو شکر میکنم 

هر چقدر هم بخوان مسخره کنن اهمیت نمیدم 

کلا به خاطر چادرم پشت سر بهم میگن خاله سوسکه

خخخ،شاید ناخواسته بوده،من سرویس بهداشتی پدرشوهرم جداست،مارسال شلنگ خریدم براش عوض کردم،ویه سطل وجارو ...

واااییی خدا🤣🤣🤣🤣

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
عه چطوری؟ توجه نکردم ببینم استارتر کیهخودش فهمید که شما فهمیدی؟

گلم به خودت تنها میگم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

طرفی که به تو گفته کیه؟اگه راست گفته باشه از رو در رو نمیترسه که

ازش مطمئنم

اصلا باور نمیکردم اون بیاد این حرفو بزنه شاید از دهنش رفت

بیخیال

سپردم به خدا

جاری من خیلی پرحرفه و با تأکید می گم که "همه چیز - همه چیز - همه چیز..." را برای "همه - همه-همه" تعريف می کنه. 

تا حالا هر کی اومده خونشون و خونه هر کسی و هر جایی که رفته و با هر کسی که برخورد داشته، جشن عقد، عروسی، مهمونی، عزاداری، افطاری، دیدن مکه ای، روضه، ختم، پارک، بازار، کوچه و خیابون و.... وقتی تعریف می کنه مسخره می کنه. مثلا با یکی خیلی رفت و آمد داره و جون جونیه ولی دائم کارها و حرف ها و رفتار اون طرف را با تمسخر تعريف می کنه. پیش خودم می گم اون بنده خدا بهش اعتماد داره باهاش رفت و آمد می کنه و ایشون اینجوری جزئیات خونه و زندگیش را با تمسخر برای بقیه تعریف می کنه. 

می دونم که پشت سر من و خانوادهٔ منم همین جوره ولی من اصلا برام اهمیتی نداره. 😐

❌ البته جالبه که همین خانم وقتی در مورد خانواده و فامیل خودش (حتی دورترین اقوام) صحبت می کنه همش اونا را بالا می بره و پُز میده و کلاس میذاره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

جاری من جلوی خودم ادامو در میاره  میخنده  و حرف در میاره خودش خیلی کمبود داره   

ولی خواهرشوهرام پشت سرم ادامو در میاوردن میخندیدن منم کا ی نکردم الان دوستم دارن و آرزوشونم که محلشون بدم خخخخخ