2777
2789
قربونتاره بابا چرانتونی البته من خیلی ساله کیک بلدم دبگ حاصل تجربس ولی بادقت درست کنی چرا خوب نشه

یکم خانوادم حساسن یکارو اشتباه انجام میدم کلی سرکوفت میزنن که چرابلد نیستی همش میگن هیچ‌کار بلد نیستی واسه همین استرس دارم که خدا کنه خوب بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم خانوادم حساسن یکارو اشتباه انجام میدم کلی سرکوفت میزنن که چرابلد نیستی همش میگن هیچ‌کار بلد نیست ...

مثل مادرمن!عمرمارو خورد

بیخیال توحساس نباش ودراینده مثل اونا با بچه هات نشو

قربونت برم با همون یدونه هم هنرت معلوم شد😍

عایی خدانکنه😚🧡بوس بهت قشنگم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

یکم خانوادم حساسن یکارو اشتباه انجام میدم کلی سرکوفت میزنن که چرابلد نیستی همش میگن هیچ‌کار بلد نیست ...

واسه منم همیشه میگفتن من همش سرم تو کتاب بود حتی ظرف شستن درست و حسابیم بلد نبودم

یبار پلو درست کردم بابام میگفت اول زنگ بزنین اورژانس بیاد چون میدونم بعد خوردنش زنده نیستم دیگه😑😂

ولی از وقتی با همسرم اومدم خونه خودمون سعی میکنم همه چی یاد بگیرم 

الان یه آبگوشتی درست میکنم ک حرف نداره سوپایی که همیشه میگفتم عمرا بتونم الان برام آب خوردنه

ولی اینو بگم همسرم اصلا سرکوفت نمیزنه شوخی میکنه ایرادمم میگه که دفعه بعدی درستش کنم ولی هیچوقت غر نمیزنه برعکس بابام

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_