2777
2789
اره عزیزم اما پیجش بستس برام اما پیجش برای کاربر پرو ولی با ادب بازه

باشه مرسی عزیزم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

ما زر ماکارون خوردیم ،از توی خانواده ام،بچه دوساله یکم دل درد شده ،میترسم،سس ماکارونی هم نریختم

چرا به بچه ماکارانی دادین🤬🤬🤬🤬

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای کسایی که نمیدونن با اجازه استارتر توضیح میدم 

جریان اینجوریه که چند هفته پیش یه پیامی توی همه ی فضای مجازی و سوشال مدیا پخش شد که ماکارانی سمی هست و نخورید و چند نفر و بچه خوردن و مسموم شدن و مردن و این چیزا. خبرشم عین بمب ترکید 

خود من بنظرم درسته، چون تو این مملکت از مردم ما هیچی بعید نیست ( قصد توهین ندارم ببخشید)  و منم از اون موقع تا الان درست نکردم و نمی کنم. 

اره عزیزم اما پیجش بستس برام اما پیجش برای کاربر پرو ولی با ادب بازه

میشه تگش کنید کاربریشو پیدا کنم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

نه به اون صورت که روایت شد 

در نهایت پزشکان گفتم احتمالا بعد پخت توو دمای خونه فاسد شده(نذاشتن یخچال) و ممکنه بر اثر فساد اون خونواده مسموم شده باشن، نه بابت ماهیت ماکارونی

ماکارونی فله ای با مایه ماکارونی تاریخ گذشته بود

مطمئنی؟آخه بچه من دوسال و نیمه اس،نمیتونه چیزی رو بگه,فقط دستش رو گذاشته بود روی دلش و گریه میکرد ولی بعد از یک ربع خوب شد،یعنی سر دلش مونده بوده