2777
2789
حالا هر کدومش باشه ، چه اهمیتی دارهمیگذره تموم میشهاین شیون چیه راه انداختی؟

من الان داییم دکتره هر روز هییی میگه خیلیییی مواظب باشید آنفولانزا خیلی سخته ، بعضی ها هم مردن 😭😭😰

خب حالا انفولانزا باشه . مگه چیه . یکم غذای مقوی بخور. بعدم برو دکترو . به شایعاتم توجه نکن

والا اصلا بگو کرونا دور از جونش چی میشه مگه خب دورش میگذره تموم میشه

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همین کلمه آنفولانزا و دکترررر میترسم

من دوسال پیش انفلوانزای h1n1 گرفتم که در نوع خودش خطرناکه . ۲ روز دکتر نرفتم میگفتم سرماخوردگیه ولی سنگینه😂😂😂😂😂 بعدش رفتم دیگه دکتره گفت اصل مریضی رد شده دارو داد خیلی زود خوب شدم 

از اسم مریضی ها نترس 

انفولانزام باشه خوب میشی چقدرمیترسی عزیزم شاید شبا بادهن باز میخوابی واز دهان نفس میکشی و گلوت خشک م ...

شاید مثلا دقیقا یادمه همین ۲ روز پیش بود رقیقققا گلوم باز درد گرفته بود و مثل امروز بعد از چند ساعت خوب شد

من دوسال پیش انفلوانزای h1n1 گرفتم که در نوع خودش خطرناکه . ۲ روز دکتر نرفتم میگفتم سرماخوردگیه ولی ...

آخه عزیزم اولش خودم اما یه چیز دیگه هم هست من آبجی ۱ ماهه دارم خیلی ضعیفه میترسم اون بگیره

شاید مثلا دقیقا یادمه همین ۲ روز پیش بود رقیقققا گلوم باز درد گرفته بود و مثل امروز بعد از چند ساعت ...

گلوت خشک میشه مایعات مصرف کن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید