2777
2789
عنوان

تسلیت به همه عزیزانی که بخاطر فاجعه سقوط هواپیما متاثر و ناراحت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 41 پست

روحشون شاد  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز شروع شد😐 گذشته ها گذشته زندگی الانتو بچسب

اگه حرف نزنی بقیه نمی‌گن لالی 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

من برای مرگشون ناراحت شدم خواست خدا بود خدا نمیخواست یک بزرگم از درخت نمیافتادولی بگم به خدا قسم ا ...

لطفاً بس کنین،این تاپیک فقط برای احترام به یاد اون عزیزان بوده،خیلی علاقمند به مباحث دیگه هستین،خودتون راجع بهش تاپیک بزنین،اگر سکوت کنین هم بحساب احترام میزاریم

من برای مرگشون ناراحت شدم خواست خدا بود خدا نمیخواست یک بزرگم از درخت نمیافتادولی بگم به خدا قسم ا ...

الان اینا که داری میگی چه ربطی به سقوط هواپیما داره؟

چرا قیمه هارو می‌ریزی تو ماست ها ؟

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

روحشون شاد 

آینده ایران بودن 

پر پر شدن 💔

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

لطفاً بس کنین،این تاپیک فقط برای احترام به یاد اون عزیزان بوده،خیلی علاقمند به مباحث دیگه هستین،خودت ...

اسی قفل کن تایپیک و 

الان یه عده بحث و به جایی میکشونن که تو تعلیق شی 

دقیقا هرکی از هر موضوعی به اندازه نفع شخصیش طرفداری میکنه

من برای هردوشون ناراحتم چون هردوتا هم وطنای من بودن

ولی اینجا میخوان سواستفاده کنن و بحث و جدل راه بندازن این کاره منافقه 

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.