2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خبپس شوهر شما مرد زندگی نیست این جریانش فرق دارهامیدوارم سر عقل بیاد قدرتو بدونه

نه اتفاقا خیلی هم مرد زندگیه 

ولی من جاضر نیستم این کار و بکنم سلامتیمو بخاطر یکی دیگه بخطر بندازم 

ولی بچها شوهر من تو چنین شرایطی عمرااااا قبول کنه 

انشالله ک واسه هیچکی پیش نیاد انشالله همیشه تنتون صحیحو سالم در کنار عزیزانتون باشه

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
دروغ؟؟؟؟

خیلی جدی این رو میگم. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خیلی جدی این رو میگم.

ینی حاضری بمیری ولی اون زنده باشه بره با یه زن دیگه و یه خرماهم نیاره سر مزارت؟؟

دور ازجونت البته

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

ولی کار عقلانی این هست کلیه بخری. چون شما حساب کن مرد خانواده کلیه نداره بعد اگر خانمش بهش کلبه بده و پیوند شکست بخوره این جوری خانم خانه هم یک کلیه از دست میده و بازم باید برای مرد کلیه بخرن.

ینی حاضری بمیری ولی اون زنده باشه بره با یه زن دیگه و یه خرماهم نیاره سر مزارت؟؟دور ازجونت البته

مطمئنم که هیچوقت بدون من نمیتونه طاقت بیاره چه برسه زن دیگه بگیره و خرماهم نیاره سر مزارم. 

همه چیز رو نباید از دید منفی نگاه کرد من اینقدر دوستش دارم و اونقدر دوستم داره که حاضرم اگه لازم باشه قلبم رو بهش بدم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مطمئنم که هیچوقت بدون من نمیتونه طاقت بیاره چه برسه زن دیگه بگیره و خرماهم نیاره سر مزارم. همه چیز ر ...

عشق تون پایدار عزیزم

ولی مردها تخصص شون دلبری کردن از زناشونه و به راحتی می تونن واسه کس دیگ هم این حرفای عاشقانه رو بگن و خوش باشن با کیس جدید

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
عشق تون پایدار عزیزمولی مردها تخصص شون دلبری کردن از زناشونه و به راحتی می تونن واسه کس دیگ هم این ح ...

ممنونم همچنین🌹 

من هیچوقت همچین تصوری ندارم ، مر‌داهم مثل ما زن ها دل دارن تموم مردهایی که کیس جدید داشتن‌و زنشون براشون بی اهمیت بوده باعث 90 درصدش ما زن ها بودیم با افکارات قدیمی و شک های الکی.