2777
2789

من ۳ ساله با پارتنرمم و خانوادمون خبر دارن و هدفمون ازدواجه، 

ریز و درشت همو خبر داشتیم ،واسش با اعتبار خودم کالا برداشتم، چقدر تو مراسمای مختلف مراعات کردم کادو ارزون گرفتم، چقدر رفتیم بیرون هیچی نخوردم هیچی نخریدم که بتونه پول جمع کنه زودتر به سر و سامون برسه بتونیم نامزد کنیم ،کل تابستون رفت سرکار و من نتونستم باهاش حتی حرف بزنم، فاصله داریم از هم چقدر 3 ماه و 6 ماه ندیدمش که پول جمع کنه نخواد بیاد،به من سختی داد و منم خیلی قناعت کردم و مراعاتشو کردم، جوری که مدام می‌گفت من ممنونتم،پول جمع می‌کرد که ماشین بخره، تابستون ۷۰ تومن خرج کرد، چند روز باهاش قهر بودم دیدم طلا خرید کرد دست مامانش واسش نگه داره😄 حالا دعوا کردیم بهش گفتم بدبختیارو من کشیدم طلا خریدی کردی دست مامانت؟ میگه مامانم بود عشقم کشید به لبخندش میرزید...همو بلاک کردیم🙂

، لباس نتونست واسم بگیره ناراحت بود من یجوری رفتار کردم که هیچ وقت شرمنده نشه، اینم لینک پیاماش قبل و بعد از دعوا https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20250107_150025_telegram_orn2.jpghttps://s8.uupload.ir/files/screenshot_20250107_150608_telegram_vu1.jpghttps://s8.uupload.ir/files/screenshot_20250107_150021_telegram_u09z.jpg

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیر سرم میخواستم جمع کنه تکلیف خودمون زودتر مشخص بشه

عزیزم این وظیفه ایشون نه شما 

من کسی رو میشناسم دوتا بچه داره حقوقشم ده تومنه باورت نمیشه زنش هیچ گونه مراعاتی نمیکنه هیچ‌گونه

تازه عزیزتره تو چشم شوهرش

تجربه ی گرونی بود ولی می ارزه

حالا دیگه میدونی برای مرد بعدی زندگیت هیچ کدوم ازین کارایی که کردی و نکنی دیگه

چون با خودش نمیگه عجب زن خفنی گیر آوردم

بلکه میگه ببین من چی ام که این داره برام اینکارا رو میکنه

او در بر و ایام به کام است...

یاد فیلمه سپیده خداوردی افتادم 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

عزیزم این وظیفه ایشون نه شما من کسی رو میشناسم دوتا بچه داره حقوقشم ده تومنه باورت نمیشه زنش هیچ گون ...

ای بابا من پدرم جوری بزرگم کرد که همیشه یادبگیرم مراعات کنم، تو خونه پدرم همیشه مراعات کردم اینجا هم همینطور، چوبشم دارم میخورم

شاید فردا روزی برا پسرش بفروشه 

مثل مامان من روز مادر چندسال پیش دوتا برادرم دوتا تک پوش براش خریدن سال ۹۲برا خرید خونه برادر بزرگم فروخت براش 

یا سال۹۸ منو مامانم برا خرید زمین برا برادر بزرگم طلا فروختیم 

قرار بود پس بده ک نداد تا الان ک گرمی شد ۵تومن 

فک نکنم پسم بده

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

مردا همینن 

تو جمع کنی یکی دیگه استفاده کنه.

منم اوایل ازدواج تجربه کردم نمیخوردم نمیپوشیدم  نمیخریدم پول جمع میشد برای خرید وسایل خونه باباش 

بعدش دیگه واسم درس عبرت شد الان از هیچیم نمیزنم