2777
2789
عنوان

ی کامنت تو نی نی سایت برام یکو صد اب خورد😑🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 129 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا هر کی کامنت گذاشتی برو طلب خسارت کن

😅😅😅یجوری سوخت دیگه یادم رفت کجا بودم چی میخاستم بگم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اره خوندم ولی نفهمیدم چرا شال سوختتو‌نی نی سایت بودی لباسم اتو‌میکردی؟دختر خوب این‌چه کاریه😑

اره دیگه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
حالا موضوع تاپیک چی بود اونجوری محوش شدید

تاپیکای اول صب یا صلوات فرستادنه یا عکس بیبی چک😅😅😅

عزیزم منم سر یه تاپیک که فهمیدم دروغ بود قلبم گرفت نزدیک یه تومن خرج بیمارستان شد 🤕🤕🤕هنوزم خوب نش ...

جدی😨

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
جدی میگی؟موضوعش چی بود

باور میکنی یادم نمیاد 😂ولی درموردش تاپیک زدم انقدر ناراحت شدم همونجا تپش قلب گرفتم بعد دستو پام لرزید بعد فشار روی قفسه سینم رفتم نوار قلب گرفتم مشکل پیدا کرده بود 

کلا آدم خیلی احساسی هستم واین خیلی بده به وشوهرم نگفتم به خاطر نینی سایت بوده رفتم بیمارستان گفتن فش ...

معلومه خیلی دل رحم و مهربونی و صاف و صادق

اما دنیا و ادماش امثال ماها و شما رو خیلی اذیت میکنند چون ادما خیلی خشن و سنگدل و بی انصاف شدن

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم