2777
2789
از حقیقت ک نمیشه فرار کردخوب شد ک گفت دستش درد نکنه من نمیدونستم جزئیاتشو مثلا خبر نده کسی نمیگیره

دقیقا الان من نگم فردا تو تلوزیون میگن ولی من خودم میخوام از امروز رعایت کنم گفتم ساید یکی دیگه هم رعایت کنه مثل این دوستمون فکر میکنه هرچی ندونه یعنی دنیا گل و بلبله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینک در آخر الزمان به سر می‌بریم 

دیشب خوابش دیدم .دیدم مردم از ترس رنگشون زرد شده !

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
وای نگم از فراموشی ک در حال حرف زدن یهو بقیه کلامو یادم میره افتضاحه و موهام بشدت کم شده

من اصن دیگه مو به سرم نمونده 

وقتی موهامو وا کنم میچسبه تخت سرم

بخدا یهو یادم میره امروز چه روزیه چی خوردم 

تا این حد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ولی بیشترینش با واکسن دردو ریختن به جونمون

اره من دور و بریام هرکی مسن بود بااین واکسن فوت کرد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خدا فقط به دادمون برسه

حالا حداقل کرونا میگفت بچه هارو درگیر نمیکنه

اینو کاش وجدان داشته باشن اگه واقعا اپیدمی شده زودتر قبل از فاجعه مدارس رو ببندن

مردمو که خ..ودشونو ج.ر می دادن پزشکیان فرق داره دوست دارم الان ده انگشتامو بکنم چششون

منکه بزور بردنمون رای بدیم واسه همین تو برگه یه چیز زشت نوشتم انداختم تو صندوق 

جلو چشم اون متصدی صندوق😂😂