2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موهام از اونموقع بشدت ریزش داره

ببین من نزدم ولی تو داروهای دیگه به خوردمون دادن

چون منم ریزش مو و فراموشی دارم درست مث کسایی که واکسن زدن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دوران پزشکیان مساوی با دوران روحانی

اشتباه نکن الان برات دلیل میارم

و آمنوا کونوا و للذین کونوا 

متوجه شدی یا نه؟

روحِ الرُوح💔   🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).

از حقیقت ک نمیشه فرار کردخوب شد ک گفت دستش درد نکنه من نمیدونستم جزئیاتشو مثلا خبر نده کسی نمیگیره

شما یه کمی بیشتر اخبار گوش کن موثق تر هست

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بنظرم اون تعطیلی مدارس برای همین موضوع بود 

یه مدت هرجا میرفتی همه مریض بودن 

بچه ها تعطیل شدن یه نظمی اومد 

باز دوباره مدارس باز شده باز همه مریض میشن 

یک نفر سالم نیست توی شهر 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
[QUOTE=367410182]دوران پزشکیان مساوی با دوران روحانی[/QUOE]نه که دوران رئیسی جشنواره بود عزیزم همشون ...

مردمو که خ..ودشونو ج.ر می دادن پزشکیان فرق داره دوست دارم الان ده انگشتامو بکنم چششون

اکثرا برای فراموشی دردامون میایم سراغ مجازی؛برای هم آرامش باشیم💫🧡

ببین من نزدم ولی تو داروهای دیگه به خوردمون دادنچون منم ریزش مو و فراموشی دارم درست مث کسایی که واکس ...

وای نگم از فراموشی ک در حال حرف زدن یهو بقیه کلامو یادم میره افتضاحه و موهام بشدت کم شده

عزیزم کل خانواده ما گرفتن خیلی سخته ولی مرگ و میر نداره مثل یه آنفولانزای شدیده علائمش حدود یک ماه و نیم طول میکشه برطرف شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
[QUOTE=367410182]دوران پزشکیان مساوی با دوران روحانی[/QUOE]نه که دوران رئیسی جشنواره بود عزیزم همشون ...

بخدا نمیدونم یعنی اینا نمیدونن مشکل اصلی چیه کیه و اصلا به ایکس و ایگرگ  ربط نداره یا خودشونو میزنن به اون راه 

یادتونه اون موقع هم بعد از سال نو چینی بود که گفتن ویروس پیدا شده

اره دقیقا

اولین بار من اسم کرونا رو تو نی نی سایت شنیدم چقدم مسخره ام اومد که ویروسی از چین بخواد کل جهان رو بگیره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری