2777
2789
چهار سال قبل کرونا نکشتمون حالا این اومده بکشتمون خوداااا

دیدن خیلی مقاوم شدیم این چینیا گفتن یک بار دیگه مردم بدبخت کنیم اوندفعه خوفاش خوردن الانم فک کنم راسک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا منکه یه سال پیش یه مرضی گرفتم اغراق نمیکنم خداشاهده از ۱۰۰ تا کرونا و هرچی دیدم بدتر بودفقط منو ...

کرونا امیکرون بوده 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

چرا الکی استرس میدید من اصلا تو کرونا رعایت نکردم ماسک نزدم قرنطینه نشدم هر روز بیرون بودم کرونا هم نگرفتم واکسن هم نزدم یعنی واقعا تو کرونا متوجه نشدید اینا همش بازی؟؟؟ ؟

خب از کد ملی میتونن پیگیری کننداداش منو بخاطر یه پست احمقانه صدا زدن اطلاعاتالانم یه ماهه گوشی و سیم ...

نه برگه رای کد ملی نداره که 

اون برگه ای که میندازی داخل صتدوق یه برگه خامه 

کد ملی و اثر انگشت و مشخصات رو جدا میکنن