2777
2789
عنوان

ممکنه بخاطر وزنم فرهنگیان رد بشمم بیاید کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 30 پست
چ مسخره معیاره جدید الان معلمای چاق ما پس چین معلمن دیگ

عزیزم واقعا چرا وقتی حرف میرنی ی لحظه قبلش فکر نمیکنی ؟؟ چاق شدن کار ی ساله 

ممکنه اصلا دوسه ساله چاق شده 

مگه هرکی چاقه الان زمان استخدام شدنش هم چاق بوده؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زمان سنجش معلومات، رزومه و اعتماد به نفس شما 

دیده میشه متر و باسکول که اونجا نذاشتند شما را 

از این طریق سنجش کنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم واقعا چرا وقتی حرف میرنی ی لحظه قبلش فکر نمیکنی ؟؟ چاق شدن کار ی ساله ممکنه اصلا دوسه ساله چاق ...

اولا با تو نبودم دوما خیلیم خوب فک میکنم سوما امسال دبیر شده سال اولشه شما بهتره نمیدونی یا اگ مخالف حرف منی ریپلای نکنی

عزیزم واقعا چرا وقتی حرف میرنی ی لحظه قبلش فکر نمیکنی ؟؟ چاق شدن کار ی ساله ممکنه اصلا دوسه ساله چاق ...

ببخشید عزیزم 

آزمون فرهنگیان چه شرایطی داره؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

زمان سنجش معلومات، رزومه و اعتماد به نفس شما دیده میشه متر و باسکول که اونجا نذاشتند شما را از این ط ...

گزاشتن قبلش معاینات پزشکی دندان و.... 

مثلا دندونات از ی تعداد کمتر باشه رد میشی 

نمیدونم بیماری جدی داشتی رد میشی

عاو تو خوده استارتری ب هرحال نظرم اون بود حالا چ موافق باشی چ مخالف ینی منظورم اینه کسیو بخاطر اضافه وزن اونم ن چاقی رد نمیکنن

اره پس شروع کنم رژیم بگیرم

نه در حدی که خسته بشی از نظر درسی افت کنی یه رژیم سبک حذف تنقلات و سالم خواری میان وعده مفید

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اولا با تو نبودم دوما خیلیم خوب فک میکنم سوما امسال دبیر شده سال اولشه شما بهتره نمیدونی یا اگ مخالف ...

مخالفات ریپلای نکنن؟؟ پس حرف میزنی ک چی بشه؟؟؟ 

ادما حرف میزنن ک چیزی یادبگیرن چیزی یاد بدن و.... اگ فقط با موافقات بخوای تعامل کنی هیجی بهت اضافه نمیشه 

طرز تفورت واقعا عجیبه😂🤫

مخالفات ریپلای نکنن؟؟ پس حرف میزنی ک چی بشه؟؟؟ ادما حرف میزنن ک چیزی یادبگیرن چیزی یاد بدن و.... اگ ...

شما نگران تعاملای منو طرز تفکرم نباش یچیز طبیعیه ک اگ کسی باهام مخافه بگم باهام بحثو ادامه نده و ریپ نزنه چون حوصلشو ندارم

نچ

من خودم 164 قدمه 70 وزنم..ولی وقتی از دکتر فرهنگیان پرسیدم گفت نه وزنت خوبه

البته ی دختری بود ک بهش گف کم کنه..اونجا انقد شلوغه کسی اهمیت نمیده سرسری رد میکنن بری فقط.

🍒🍷