2777
2789
عنوان

چطور یه مرد راضی میشه از زنش کوتاهتر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 47 پست
وای حقققق منم مثل شما مشکلم عین توعه همقدم هستیم منم ۱۷۰ هستم واقعا نسل پسرا خیلی کوتاه شدن تک توک ق ...

مثل سمندون میمونن شکم گنده بد هیکل یک روزم تو عمرشون ورزش نکردن حالا میگی قد دست خودت نیست تناسب اندام که دست خودته 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی تعیین کرده پسر حتما بلندتر باشه ؟؟؟؟ البته خودم پسر بلند دوست دارم

ببینید خب یه سری چیزا سلیقه‌ایه قبول 

ولی مرد یه نقش حامی و تکیه گاه داره و اون انرژی‌ و حس و حال مردونه رو من به شخصه از مردی که ازم بلندتر و درشت اندامه میگیرم 

شانس استارتر نیست مردای قد کوتاه دختر قد بلند دوست دارن مردای قد بلند دخترای کوتاه من نیم وجبم ولی ا ...

عموما خانوما کوتاه ترن کم پیش میاد خانوم قدش بلندتر باشه 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
راست میگی ولی کوتاه ترا هم گناه دارن 🥲

اخه نمیشه از رو دلسوزی با یکی بود خود مردا صدتا معیار ظاهری دارن بعد ما زنا فقط یه قد خواستیم همونم ندارن 😐

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
ب این کار ندارم ما قد بلندا فقط دختر کوشولو فنچو بغلی دوست دریم😂😂😂 بنظرم خیلی خیطه زن از مرد قد ب ...

مگه هر دختر قد بلند گندست😅 من که ظریفم تقریبا ولی نمیتونم مرد قد کوتاهو بپذیرم 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
دوستم ۱۷۵ عه همه خواستگاراش هم قدشه اینجوری زیاد میبینم معمولا هم قدشن

عرض کردم عموما

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!