2777
2789
عنوان

اسم عجیییب بچه فامیلمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3217 بازدید | 160 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکنه شما هم برای راهکار ۵ میلیون میگیریخوب این همه نوشتید راهکار رو هم همین جا میگفتید یا تاپیک میز ...

بله یک نفر از دوستان تاپیک زده ولی من بلد نیستم لینک ارسال کنم

.

من توی آگهی دیوار همه ی شهر هارو نگاه کردم دیدم این آگهی همه ی شهر ها هست....اعتماد کردم و پول دادم بهشون برای خرید قالب سیلیکونی و بعد از اینکه ده میلیون تومن از من تیغ زدن گوشی رو خاموش کردن 

من ب پلیس فتا مراجعه کردم فهمیدم هزار تا شاکی داره 

تصمیم گرفتم اطلاع رسانی کنم حداقل بقیه مثل من گول نخورند

حالا اون خوبه همسایه پایینی ما اسمش علیسانه

علیسان من زیاد شنیدم

پسر دختر دایی بابامم اسمش علیسانه 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
بله یک نفر از دوستان تاپیک زده ولی من بلد نیستم لینک ارسال کنم.من توی آگهی دیوار همه ی شهر هارو نگاه ...

تو استان البرز درسته؟ 

چند روز قبل دیدم کامنتهایی در مورد یک خانم که همچین کلاهی سر خیلی ها گذاشته بودن 

حداقل کاش پلیس پیگیری کنه 

تو استان البرز درسته؟ چند روز قبل دیدم کامنتهایی در مورد یک خانم که همچین کلاهی سر خیلی ها گذاشته بو ...

توی همه ی شهر ها.....با همین ترفند.

قالب سیلیکونی برای شمع سازی در منزل

برای سینی هفت سین

.

وعده پول و حقوق میلیونی....

.

من چندروزه تلاش میکنم که حداقل بقیه گول نخورند مثل من البته که من شکایت کردم و یک وکیل نیکوکار قرارشده که بدون دریافت هزینه جلسه ی دادگاه رو همراهی کنه با من