2777
2789
عنوان

پیجی ک عکس نی نی سایتی هارو میزاره شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3345 بازدید | 171 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جنسیتش معلوم نبود هر شب یه کاربزی میساخت و عکسایی که بچه ها میذاشتن رو برمیداشت بعد تو تاپیکی ک میزد ...

جالب اینجا بود به همه ی تاپیکای عکس میرسید،این عجیب بود

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من تنها عکسایی که گذاشتم عکس پتو گاویم بود و عکس جوونیای قدیمی مادربزرگ پدربزرگم در همین حد😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
اسی عکس مردارو هم گذاشته؟ یبار عکس شوهرمو بچمون گذاشتم. خاک بر سرش

اکثرا عکس خانوماس

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
میشه ببینی کاربری منم گذاشته یانه؟؟؟تروخدااااا ببین fatemeh_1_7برات ایت الکرسی میخونم...

نام کاربری هارو نمینویسه ک

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

اشتباهه اشتباهه اشتباهه..چرا عکس میزارن که کارشون به اینجابرسه؟نزاااااارین عکس خودتون ..فامیل..دوست آشنا..کراش...و...الان دوره زمونه ی بدی شده...بخدا عکس طرفومیزارن روش مینویسن خانم فلانی ج ن ده ..شبی فلانقدرمیگیره یاساعتی ...خوب واقعا درست نیس آبرودرخطره .

بعضی زندگیاسرهمین چیزا به هم میخوره..