2777
2789
عنوان

چکار کنم با این دختره مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 70 پست
عزیزم شاید اینجوری که تو بهش فکر می‌کنی در نظر شوهرت نباشه و ی چیز ساده باشه و تو نباید تو دل شوهرت ...

الان همسر منم تو کارهاشون خیلی با خانما همکار و سروکله داره ولی خب من هیچ وقت چیزی بهش نمیگم ک حساسیت خودمو نشون بدم و بتونه با این چیزا اذیتم کنه.

و شاید واقعا چیزی نباشه شما خیلی حساس شدی و داری فکرایی میکنید. 

عزیزم مشکل از خود شوهرته کرم داره تنها اون مقصر نیست 70درصد تقصیر شوهرته

واقعا؟؟ ینی کدوم کار شوهرم باعث شد فهمیدی مقصر شوهرمه؟ 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرمن زیادحساس نشو و بعدش باسیاست رفتارکن.فقط نفهمن که رواین چیزاحساسی..اون مردی که بخاد بمونه باهات..هزارتاخوشگل هم بیادعشوه کنه وادابریزه براش مهم نیس..ولی مردی که دنبال این کاراباشه بلخره یه روز میره 

مشکل اینه که با جنگو دعوا گفتی با سیاست و ارامش کامل برو بشین کنارش بگو میخام باهات حرف بزنم بعدم به ...

من چند بار با آرامش و معمولی گفتم شوهرم طرفداری اون دخترا رو کرد..حتی گفتم اونا ک زندگیمون و میریزن بهم  نانجیبن..گفت تو نانجیبی..

بعد پسرای فامیل میگن چرا تو هیچ شبکه مجازی نیستی(بلاکن) این چه افکاریه واقعا؟ یعنی چی ؟ طرف از بچگی ...

آخه این کارای سک.سی میکنه یجورایی دلشو ببره مثلا بعدشم من مطمعنم خانواده ها گفتن که اینا باهم ازدواح کنن ولی ازدواجشون نشده شوهرم قسم خورد من خواستگاریش نرفتم هیچ وقت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا؟؟ ینی کدوم کار شوهرم باعث شد فهمیدی مقصر شوهرمه؟

اینک بهش رو میده دوم اینک گفته مست چشماتم که معلومه خیلی حالش خرابه و در کل از توجه اون زن لذت میبره حتی اگر پای ناراحتی تو درمیون باشه انفالوش نمیکنه یا باهاش سر سنگین نیست ب همین خاطر مقصر. اصلی همسرته که ناراحتی شما تو اولیوتش نیس

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
پس چرا نخواسته با اینکه دختر عمش خیلی کامله از هر لحاظ

خب دلش نمی‌خواست 😄

چرا فک میکنی اونی که از نظر شما کامله به چشم شوهرتونم کامله 

اگه حسی داشت میرفت میگرفتش الان شما با این رفتارا حساسش نکن 

اصلا نبین اون دخترو 

خیلی از خیانتا هم از همین چیزا بوده‌ حساسیت بی جا

آلیس در سرزمین عجایب

میگم ....من تاپیکاتو خوندم سعی کن یه ذره رو اخلاق خودتم کار کن خواهرانه بگم وقتی زن زیاد بهونه گیر باشه و سر هرچیزی غر بزنه یا قهر کنه مردا سرد میشن از زندگی باهاشون

🌸در پیشگاه خدای من هیچ آرزویی محال نیست🌸
کمبود توجه و اعتماد بنفس داره مشخصه از حرکاتش اینو خدا زده بی اعتنا باش😂😂

😅😅👌🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با شوهرت رو راست باش با ارامشو حرف رامش کن قربون صدقش برو بگو من دلم نمیخاد چیزی باعث دوریمون یا دعو ...

آره امتحان میکنم ممنون ازت 👌🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من چند بار با آرامش و معمولی گفتم شوهرم طرفداری اون دخترا رو کرد..حتی گفتم اونا ک زندگیمون و میریزن ...

پس شک نکن کرم از درخته 

وگرنه مردی که زندگیشو دوست داره 

بخاطر زنو زندگیش از خواهر مادرشم میگذره 

یه دختر غریبه و دور تر ک چیزی نیست

زیاد خودتو اذیت نکن وقتی شوهرت نمیفهمه ناراحتی و کاری نمیکنه توهم ولش من سر این چیزا خودمو نابود کرد ...

شوهرم میفهمه حتی دعوا ام کردیم باهم سر این موضوع هزار بارم خواسته بهم ثابت کنه چیزی نیست ولی من باز حرص میخورم عصبی میشم بهشون فکر کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان همسر منم تو کارهاشون خیلی با خانما همکار و سروکله داره ولی خب من هیچ وقت چیزی بهش نمیگم ک حساسی ...

عزیزم همسرم تو بیمارستان اینقدر با همکاراش صمیمیه که نگم ولی من چرا اونا رو نمیگم من شکم الکی نیست این دختره خیلی عشوه میاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه این کارای سک.سی میکنه یجورایی دلشو ببره مثلا بعدشم من مطمعنم خانواده ها گفتن که اینا باهم ازدواح ...

یه سریا شخصیتشون اون طوریه ، خب کاریش نمیشه کرد یخورده زیادی راحتن.

وقتی داستانی بینشون نبوده.پس نگران چی هستی؟الان شوهر توعه

اون زمان که مجرد بوده نخواسته،الان بخواد که چی؟

من در مورد نامزد سابقم اصلا برام مهم نبود چیکار میکنه، خیلیم عادی رابطمون جلو رفت .اصلا هم از شخصیت من سو استفاده نمیکرد. جفتمون رفیقای جنس مخالف داشتیم و باهم اوکی بودیم

اما خب به دلایلی جدا شدیم که اصلا ربطی به این مسائل نداشت

اما همسر فعلیم فوق فوق شکاکه. در این حد که در مورد استاد راهنما هم باهام داستان داشت، چون زیاد گیر میده برام بی اهمیت شده😂

زیاد گیر بدی یه همچین حسی نسبت بهت پیدا میکنه...