2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم بغلی نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 32 پست
وای دقیقاااالمن همیشه میگم بچه باید بغلی باشههی بغلش کنی فشارش بدیییی😍😍😍🫠🫠دلم نینی خواست

وای نگوووووو🥹🥹🥹🥰😍😍😍

دل منم خواست🥰🥰🥰😍

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
وای دقیقاااالمن همیشه میگم بچه باید بغلی باشههی بغلش کنی فشارش بدیییی😍😍😍🫠🫠دلم نینی خواست

ببین واسه بقیه از دور و تمیز و مرتب و سیر بودنش قشنگه

ولی واقعا مادر هم به استراحت نیاز داره

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدر این روزها رو بدون هر چند سخته ولی میگذره

تا میتونی بزار به بغلت باشه از کارهای دیگه ات بزن ولی بچه ات رو بغلت کن محبت کن

اون الان احتیاج داره به آغوش پرمهرتو

کاش زمان برمی‌گشت عقب و بچه هام رو طور دیگه بزرگ میکردم

کاش  همه ی حوصله و عشق و محبتم رو اون روزها نثارشان میکردم

آشپزی و شست شو و رفت و روب همیشه هست

ولی بچه ها تا چشم رو هم میزاری بزرگ میشن و ازت فاصله میگیرن و حسرت اینکه نوازششون کنی و محبت کنی بهشون برات میمونه

عزیزم سعی کن تا میتووووونی بغلش کنی نمیدونی چه تاثیری داره تا دوسالگی هروقت بچه درخواست بغل داشت باا ...

اخه نمیتونم به کارام برسم چند روز دیگه تنها میشم از الان غصم گرفته چطور اشپزی کنم کارای خونه رو بکنم بچه داری کنم شوهرمو بفرسم سرکار 

شبکار که میشه روزش چطور بچه اروم کنم 

ببین واسه بقیه از دور و تمیز و مرتب و سیر بودنش قشنگهولی واقعا مادر هم به استراحت نیاز داره

من الان به قدری کمبود خواب دارم و اطرافیانم نظر میدنو و سروصدا میکنن که افسردگی گرفتم رفتم دکتر بهم قرص اعصاب داده 

اخه نمیتونم به کارام برسم چند روز دیگه تنها میشم از الان غصم گرفته چطور اشپزی کنم کارای خونه رو بکنم ...

دوست محترم شما کودکی رو به این دنیا آوردی پس وظیفه ی شماست زمانهایی که بیداره مورد توجه و آغوش صد در صد شما قرار بگیره و زمانهایی که می خوابه شما کارتون رو انجام بدید...تا دو سالگی ....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
اینی که تعریف کردی علتش بغلی بودن نیستبچه ت سیر نمیشه

شبا شیرخشک میدم یکم اذیت میکنه اما میخوابه روزا هم همش سینه باید دهنش باشع زیر سینه خواب میره یواش مک میزنه نمیفهمم اصلا میخوره شیر یا نه 

اصلا متوجه نمیشم 

خب این بنده خدا میگه دائم بغل میخواد

خوب این ۱۲ روزشه 

از الان بهونه می گیره 

بغلی نیست کولیک داره

وگرنه بچه ۱۲ روزه نباید گریه کنه انقدر. 

خدا نصیب نکنه 

من بچه اولم کولیکی بود

یادم میفته از گردن تا کمرم تیر می کشه

صبح تا شب شب تا صبح یکریز جیغ می کشید فقط باید بغل می کردی راه می بردی

پشت پلکام از بی خوابی ورم کرده بود شکل خون آشاما شده بودم

می نشستم تو بغلم بود زار میزد

جارو برقی و سشوار روشن می کردم یه استراحتی می کردم دوباره شروع می کردم

همه ی داروها رو امتحان کردم 

هیچ کدوم اثر نداشت

فقط ۴ ماهش که گذشت اروم شد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بچه ات گشنه اس .مدامم بغلش کنی هم خودت خسته میشی هم بدنش دردمیگیره .مطمئن شدی سیر شده بذارتوجاش بخوا ...

زیر سینم همش میخوابه اروم مک میزنه اصلا نمیفهمم شیر میخوره یا نه 

شبا شیرخشک میدم یکم اذیت میکنه اما میخوابه روزا هم همش سینه باید دهنش باشع زیر سینه خواب میره یواش م ...

ای جانم

بگردم براش 

دقت کن میفهمی 

مگه میشه ندونی میخوره یا نه

اگه سینه فقط دهنشه و نمیخوره

پستونک براش بگیر

پستونک مثل یه مادره

به بچه آرامش میده

خوب این ۱۲ روزشه از الان بهونه می گیره بغلی نیست کولیک دارهوگرنه بچه ۱۲ روزه نباید گریه کنه انقدر. خ ...

وای یعنی کولیک هیچ راهی برای درمان نداره؟ یا تو حاملگی میشه کاری کرد بچه کولیک نگیره بعدا؟

وای یعنی کولیک هیچ راهی برای درمان نداره؟ یا تو حاملگی میشه کاری کرد بچه کولیک نگیره بعدا؟

اره عزیزم

هیچ راهی برای درمان نداره

ولی میشه پیشگیری کرد

تو بارداری تا می تونی ارامش داشته باش

من و شوهرم سر اولی خیلی با هم درگیر بودیم

من خیلی تو بارداری حرص خکردم و گریه کردم

اونم بدنیا اومد پوستمو کند

دومی هم دقیقا سر بارداریم مادرشوهرم ایند اومدن یه ما موندن خونه م 

کلی حرص و جوش خوردم همینجوری شد

سر سومی 

بخور و بخواب کردم 

ارامش داشتم

خدارو شکر 

بچه ی آرومی بود