2777
2789
عنوان

درس خوناااااا تشریف بیارید

102 بازدید | 17 پست

خانوما چه جوری درس حفظی رو بخونم که تو ذهنم بره 

تو ذهنم میره ها اما لامصب همه اش نکته هست و خب من نکته ها رو کامل از بر نمیشم چیکار کنم؟ راهی دارید؟

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب ...

من زدم برات

ختم آیه الکرسی و فلق دارم تا آخر شب باید بخونم میتونی کمکم کنی؟

خداروشکر 

اول یه دور روزنامه وار بخون تا باهاش آشنا بشی و مفهمومش رو متوجه بشی بعد دیگه دور دوم که می‌دونی کجاها بیشتر مهمه سه چهار بار از روش بخون و سعی کن از روی خودت بگیشون 

آها سعی کن مثلا اگه مطلب درس اول رو داری میخونی بین خوندن و مرور کردنش یکم فاصله بزار تا ذهنت استراحت کنه مثلا اگه الان درس اول رو خوندی و حفظ کردی و مفهومی فهمیدیش یکم برو کارای خونه انجام بده نیم ساعت بعد بیا مرور کن شب حتما بخواب به اندازه کافی بخواب چون مطالبی که یاد گرفتی تو شب که خوابیدی تو ذهنت تثبیت میشن اگه نخوابی یا کم بخوابی بیشتر فراموشی میگیری بعد پاشدی از خواب دوباره یه بار دیگه مرور کن

آها راستی سعی کن حفظ نکنی فقط سعی کن معنی کلمات و جملات رو هم بلد باشی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اول یه دور روزنامه وار بخون تا باهاش آشنا بشی و مفهمومش رو متوجه بشی بعد دیگه دور دوم که می‌دونی کجا ...

آها راستی 

نوشتن هم خیلی تاثیر داره 

اون مطالبی که فکر می‌کنی تو ذهنت نمیره یا فراره یا برات سخته رو چند بار بنویس هم تاثیر داره 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
با تکرار حفظ میشم؟ مثلا سه روز پشت سرهم بخونم؟

آره مثلا من خودم امروز ک میخونم خوب میخونما بعد فردا دوباره مرورش میکنم میبینم چقدر نکته های جدید داره ک دقت نکرده بودم برای همین من اصلا نکته نویسی نمیکنم چون هربار با خوندن کامل ب نکته های جدیدی میرسم اما چیزایی ک اسمشون سخت هست یا با تکرار هم اوکی نمیشه رو مینویسم ک در طول روز چندین بار بخونمش