2777
2789
عنوان

عروسی من 💔💔💔💔💔بیایینننن بگممم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 24 پست
مگه لباس حنا رو خانواده دختر باید بخره؟؟؟ شوخی نکنید عرررر

نه بابا کلا مال ما هم قبلش دوماد میخرید ولی ۴ روز قبل من که حنابندان عروس عمم اون لباس اجاره کرد فقط یع نفر قبل من مد انداخته بود که بعد از منم اینجوری شد  

مگه لباس حنا رو خانواده دختر باید بخره؟؟؟ شوخی نکنید عرررر

به عهده داماده هم لباس هم آرایشگاه فک کنم اینا از یه کشور دیگه اومدن

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به عهده داماده هم لباس هم آرایشگاه فک کنم اینا از یه کشور دیگه اومدن

نه من ارایشگاعمم خودم رفتم لباس حنابندانم هم اونا اضافه نخریدن که برا من اونا یدونه میخریدن که من اونو خنابندانم پوشیدم 

نه من ارایشگاعمم خودم رفتم لباس حنابندانم هم اونا اضافه نخریدن که برا من اونا یدونه میخریدن که من او ...

همین درستشه دیگه.

من 10 ساله ازدواح کردم لباس حنابندان رو اون شب گذاشتم تو کاور تا الان.نه پوشیدم نه درش اوردم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اخه کلا تو رسم ما اینجوره هر کی دختر میده حنابندانشم میگیره

رسمتونو عوض کنید یا کلا نگیرین یا بندازه عهده داماد

عزیزممممم . زمان میبره یسری چیزا اصلاح بشه و شناخت ایجاد بشه و کدورت ها التیام پیدا کنه.حدود چهار پنج سال صبوری و تلاش و حتی مشاوره ..... میطلبه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد