2777
2789
عنوان

شاید باورتون نشه ولی منم الان سوار اسنپم و کراش زدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10923 بازدید | 331 پست
تا الان که این همه زرت و پرت کردی اینم روش اگر اینو قیافه گرفت چیزی نگفت با یه لبخند عادی بشین سرجات ...

بزا بپرسم

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

چون دارم از رشت میرم صومعه‌سرا، بارونم هست ترافیکه

اوه عشقم پسر گیلکه پس 

تی جان قربان البته جان خودت😂

برو تو کارش دیگه لعنتییی

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعاکه براتون متاسفم

این کراش مسخره چیه مدشده آخه

هرکس وناکسی رومیبینیدندیده ونشناخته عاشقش میشید

شایدیاروزن داره شایدیارودوست دخترداره شایدیاروبچه داره شایدیاروآدم کثیف وبی بندوباریه و..‌‌

ولمون کنیدتوروخدایه ذره سنگین تررفتارکنیدبه جایی برنمیخوره

والامن بیستوهشت سالمه خیلی هم دخترگرمی هستم ولی اعتقاددارم شش ماهم کمه برای اینکه آدم تازه تازه بخوادازیکی خوشش بیاداونم نشون نده

روزتون خوش وموفق باشین واقعا

اره حتی این اتفاق برای همه ممکنه بیوفته ولی خب کسی که خیانت میکنه جای دفاع نداره . چرا همش باید نگرا ...

میدونی حتما اونا به خاطر شرایطشون 

بچه هاشون نگرانن که شوهره باز سمت خیانت نره

ولییی همچنان موافقم با نگرانی چیزی درست نمیشه و فقط مرد باید متعهد باشه همین

- پُشتِ اَبࢪهآ نُوࢪ هَنوّز نَفَس میّڪِشِہ!
به شما گفتم که بهتون برخورد نخود آش؟؟؟؟لطفا ریپلای نکن خوشم نمیاد ازت

نه اینکه من عاشقتم

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

به شما گفتم که بهتون برخورد نخود آش؟؟؟؟لطفا ریپلای نکن خوشم نمیاد ازت

عزیزم رفیقمه میتونه دخالت کنه

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

مگه قرار بدونی خیانتکاره. رو پیشونی آدما ک نمی‌نویسن خیانتکار. یه سیب بندازی هوا هزار تا چرخ میخوره ...

ن ممکنه سر منم بیاد 

ولی خب وقتی کسی میدونه شوهرش چند بار خیانت کرده یا حتی یک بار میدونه ذات واقعیش چه شکلیه دیگه چرا همجنس خودشو تیکه تیکه کنه ؟ حالا باز اگه یه زن کرمو بود لااقل یه حقی داره ولی استاتر فقط گفت روش کراش زده اتفاقی که روزی صد بار میوفته و خیلی راحت استاتر میتونه اون آقا رو فراموش کنه

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
میخوام بگم شما سغل دیگه ای هم دارید؟ اگه. گفت میگم اخه من تو بوتیکم برام مشتری اومده بود خیلی شبیهش ...

اسی یه عالمه کاربر بهت گفتن شاید زن داره یا رل شما گوش نکردی پس کرم از خودته شما اگه کمی وجدان داشتی با این همه حرف که بهت گفتن نکن این کار و نمیکردی 

فقط اگه رل داره دلم بحال رلش میسوزه که تو خونه نشسته و منتظره عشقش از سرکار برگرده 👌💔💔💔💔💔💔

🌤🌝🌅🌇

میدونی حتما اونا به خاطر شرایطشون بچه هاشون نگرانن که شوهره باز سمت خیانت نرهولییی همچنان موافقم با ...

اگه بحث مالی هست باید فقط از طرف پول بکنه تا دیگه پولی واسه خراب بازی های آقا نمونه . یکی از کاربرا همین کار رو میکرد خیلیم راضی بود

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
خونه خراب کن نباش

عزیزم طرف میگه پارتنر ندارم خونه کیو خراب کردم؟ 

بیچاره اونایی که باور کردن🤣🤣

بیچاره تویی که سوختی😂