2777
2789
عنوان

شاید باورتون نشه ولی منم الان سوار اسنپم و کراش زدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10924 بازدید | 331 پست
دوست عزیز من با نظرت که میگی شوهراتونو نمیشه قایم کنید کاملا موافقم از نظرم پارتنرِ که باید متعهد بم ...

اره حتی این اتفاق برای همه ممکنه بیوفته 

ولی خب کسی که خیانت میکنه جای دفاع نداره . چرا همش باید نگران همچین کسی بود ؟

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
اسی چرا تاپیگتو قفل نمیکنی وقتی مشخصه تهش دعوا و درگیری هست؟

چون چندنفر دارن کمکم میکنن😂

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط منم که اسنپ میگیرم همیشه یه پراید داغووون با راننده پیرمرد یا میانسال داغونتر بهم میفته

یبارم وسط راه ماشین خاموش شد منتظر موندم تا درست بشه کم مونده بود ماشینو حل بدم تاروشن بشه

هی شانس کجا میشی

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
یعنی خوشش اومده بگو احیانا چندسالتونه بهتون مثلا یه سنی میخورهبعد بگو فضولی نباشه ها فقط یکم خوش پوش ...

خجالت میکشمممم

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

حالا چرا نمیرسی به مقصد؟ یه ساعته تو راهین

گفت ترافیکه عه 

فقط دنبال ایراد گرفتنید

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

خجالت میکشمممم

تا الان که این همه زرت و پرت کردی اینم روش اگر اینو قیافه گرفت چیزی نگفت با یه لبخند عادی بشین سرجات 

اما اینو بپرس چون اونم کنجکاو میشه تورو بدونه

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

بابا تروخدا ول کنین حالا اون عده ای ک حالا کرم دارن هیچی.مگ ما مجردا از بی پسری مردیم بریم سمت شوهرا ...

فیلم ماه و پلنگ رو اگ دیده باشی زنش هیچی براش کم نذاشت تحصیلاتشم وکیل بود دختره خانواده سطح بالا بافرهنگ با شعور ی ذره هم ب شوهرش شک نداشت ولی اخر مزد دستش چی شد؟؟ 

پس نمیشه یکی خیانت کنه زود بگیم شوهرش کم گذاشته زنش خیانت کردا یا زن کم گذاشته و بد بوده. 

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
اگه قراره یه روز شوهر خیانت کار نصیبم بشه حاضرم روزی صد مرتبه بهم بگن ترشیده

مگه قرار بدونی خیانتکاره. رو پیشونی آدما ک نمی‌نویسن خیانتکار. یه سیب بندازی هوا هزار تا چرخ میخوره تا بیاد زمین و این ک هیچی از هیچکس بعید نیس. این همه آدم بهشون خیانت میشه مگه از روز اول میدونستن

حالا چرا نمیرسی به مقصد؟ یه ساعته تو راهین

چون دارم از رشت میرم صومعه‌سرا، بارونم هست ترافیکه

عقل دارین ولی تو موقعیتش نیستین بفهمین خیانت چ دردی داره حتی وقتی با یکی دوستی بهت خیانت میکنه زمین ...

عزیزمم من باهاتون موافقم میدونم درد خیانت سخته امیدوارم به ارامش برسید🤍

من مظورم خانمایی بود که فکر میکنن دخترای مجرد قراره شوهرشونو بدزدند 

من خودم تو شرایطش بودم مکان عمومی که زنه شوهرشو هی صورتشو برمیگردوند تا منو دوستمو نگاه نکنه در حاالیی که ما کاری نداشتیم واقعا نشسته بودیم حتیی لبخندو ارایشم نداشتیم بخدا کسی که بخواد خیانت کنه در هر حاالتو موقعیتی میکنهه

من منظورم با اونا بود

- پُشتِ اَبࢪهآ نُوࢪ هَنوّز نَفَس میّڪِشِہ!